Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
шминка

Креће нова сезона шминкања: 3 ПРОЛЕЋНА ТРЕНДА учиниће нас млађим

Шминкате се исто из дана у дан и то вам је помало досадило?

1614173193_Depositphotos_263572132_s-2019.jpg
Фото: Депосит
Oglas

Тредндови ове сезоне шминкања помоћи ће да изгледамо свежије и млађе. Шта бисте могли да примените ове сезоне?

Позлаћени капци

Ова нијанса не само да је идеална за пролећну сезону већ је и једноставан начин да сакријете промену боје на капцима. Жута база прикрива црвенило, док светлуцави финиш додатно отвара очи.

Прочитајте још: "Маст хев" НАОЧАРЕ за ову сезону: 70-е закуцале на велика врата, да ли вам се допадају? (ФОТО)

Ипак, пазите како наносите ову сенку: за најбољи ефекат, наносите је од линије трепавица до испод набора (због светлуцаве сенке очи могу да изгледају као да су натечене, уколико се она не наноси правилно). За средњи тен препоручује се класична златна, а за тамни загасита нијасна златне боје.

Фото: Депосит

Ако имате светлу кожу, за вас је идеална златно розе нијанса.

Благо наглашене усне

Не, шокантна наранџаста или електрична љубичаста нису за ову сезону! Овосезонски тренд је суптилно побољшање онога што већ имате.

Прочитајте још: Прославила ју је Кери Бредшо, а након две деценије ова ТОРБА поново осваја свет (ФОТО)

Реч је о нијансама које ће само додатно нагласити природну боју ваших усана – топла ружичаста и нежна бледо црвена.

Неутралне нијансе чине усне визуелно већим.

Суптилно контурисање

Ова метода се, заправо, фокусира на истицање јагодица. Нанесите подлогу и коректор као и обично, а након тога и мат пудер који је за две нијансе тамнији од боје ваше коже. И, пазите када будете наносили бронзер, јер он може да поквари целокупни ефекат (управо због тога избегавајте превише тамне нијансе).

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas