· · Коментари: 0
КОРИСНО

Пудер за бебе има невероватне МОЋИ! Освежава старе књике, уклања флеке, поправља шкрипање пода...

Његова невероватна моћ примене у свакодневном животу просто ће вас оставити без текста.

1615470035_puder.JPG
Фото: Принтсцреен Yоутубе

Вероватно ће се многи изненадити када чују да један производ који сигурно имају у купатилу осим првобитне намене може бити прави мултипрактик у кући и то на различитим пољима.

Уклања масне мрље

Идући пут када вам нешто масно капне на мајицу или тепих, тај дио поспите беби пудером. Он упија уље и освежава тканину.

Освежава књиге

Старим књигама дајте нови изглед помоћу беби пудера. Упиће влагу и спријечити стварање плесни.

Беби пудер нанесите на трепавице прије маскаре. Добићете пунији и гушћи изглед трепавица.

Спречава иритацију коже

На унутрашњу страну бедара нанесите беби пудер како бисте избјегли иритацију коже трљањем ноге о ногу.

Уклања смрад из обуће

Поспите унутрашњост ципела беби пудером и оставите преко ноћи. Идући дан обришите и обујте своје ципеле које ће мирисати као нове.

‘Поправља’ шкрипање пода

Имате ли паркет који шкрипи? Поспите по поду беби пудер, а потом метлицом испуните празнине међу летвицама.

Тера мраве

Поспите пудер испред врата или око прозора. Мрави ће сигурно заобићи ваш дом.

Смањује бол код депилације

Напудеришите ноге пре депилације што ће створити додатни слој који ће вас заштитити од могућег преврућег воска.

Замењује пудер у камену

Уместо скупих пудера у камену које наносите као завршни слој код шминкања, на лице нанесите само
малчице беби пудера и изгледаћете изврсно.

Освежиће вас

Уместо дезодоранса испод пазуха нанесите беби пудер. Упија зној и задржава свеж мирис.

Освежава креветић вашег љубимца Напрашите корпу или креветић љубимца беби пудером јер ћете га тако освежити на најбржи могући начин.

Помаже фризури Коса вам је непослушна?

Помешајте беби пудер и исто толико прашка за пециво. Мешавина коју сте направили делује као сухи шампон, а коса ће вам бити захвална и послушна.

Мирис за простор Ако не волите мирис беби пудера, додајте му неколико капи вашег омиљеног етеричног уља. Распоредите га по стану који ће потом божанствено мирисати

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.