Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ДЕЦА СЛАВНИХ

Мадонин син (15) у дугачкој свиленој хаљини, пореде га са Наоми Кембел! (ВИДЕО)

Мадона је мајка двоје деце, али је усвојила и четворо деце са Малавија.

1622446049_Madonaa.PNG
Фото: Instagram/ madonna
Oglas

Мадона је одувек волела да шокира, али се трудила да децу сачува далеко од очију јавности. Међутим, међу шесторо деце нашла је наследника!

Прочитајте још: АРИАНА ГРАНДЕ се тајно удала и фанове оставила у шоку: Венчање од 7 милиона долара (ФОТО)

Чувени магазин "Vogue" одушевио је пратиоце новим видеом у којем Мадонин усвојени син Дејвид (15) носи свилену макси хаљину са наочарима за сунце. 

Осећам се слободним, каже Дејвид.

Модни видео је, очигледно, снимљен у породичној кући у Португалу, а показује Дејвида како хода као професионални манекен. На крају видеа тинејџер улази у кухињу и каже: "Осећам се тако слободан, знате на шта мислим!"

- Поверење је све - овим речима је Мадона потписала видео који је објавила.

Фанови су, наравно, одушевљени видео и пљуште коментари: "Исти је Наоми", "Давид је цар", "Он је најбољи"...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)

Мадона је усвојила Дејвида и његову сестру Мерси, као и близнакиње Естер и Стелу са Малавија. Певачица има и ћерку Лурд, са бившим момком плесачем Карлосом Леоном, и сина Рока са бившим супругом режисерм Гајем Ричијем.

Прочитајте још: Александра Пријовић понела најмодерније ципеле сезоне: Ево како је певачица уклопила трендове и пратила тенис (ФОТО)

 

Мадона се пре неколико година са фамилијом преселила у Португал како би Дејвид испунио дечачки сан и покушао да постане фудбалер. Дејвид је једино њено дете о којем медији непрестано брује.

 

Дејвид има "икс фактор", највише мог ДНК

- Сигурна сам да је "икс фактор" добио од мене. Од све деце са њим имам највише заједничких особина. Знам да ме он осећа, он има највише мог ДНК од све деце - поносно је рекла Мадона о Дејвиду у једном интервјуу.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)

Друга усвоје на ћерка жели да постане плесачица, а Мадона тврди да је на њу љубоморна, јер је успешна у свему што ради.

- Одлично плеше. прелепо свира клавир, боља је у свему од мене, али нема исти "вајб" као Дејвид. Често каже да је занимљива људима само зато што је моја ћерка - истиче Мадона.

Прочитајте још: Оне диктирају моду: Славна манекенка Ирина ШАЈК и њена ћеркица Леа су праве модне трендсетерке (ФОТО)

- Трудим се да им дајем позитиван пример као што су добила остала деца славних, рецимо Зое Кравиц која је морала још више да ради зато што има познатог оца - закључује Мадона.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas