· · Коментари: 2
СРАМОТНО

БАКА ПРАСЕ изазвао БЕС понашањем у клубу! Пљуште коментари осуде: Дотакли смо дно! Овоме се нормалан свет ЗГРАЖАВА (ФОТО/ВИДЕО)

Током ноћног изласка, Богдан Илић, познатији као Бака Прасе, снимио је своје бахато понашање, које је објавио на друштвеним мрежама.

1623654554_baka.png
фото: Принтскрин/Инстаграм/бакаппраасе

Познати јутјубер Бака Прасе похвалио се на свом Инстаграм профилу сликама и снимцима са једног београдског сплава, на којем је био са пријатељима и девојком Ањом Благојевић.

Међутим, то нису биле класичне слике и снимци из провода, већ провокације, хвалисање, бахатост и надменост.

Прочитајте још: Након хапшења Веље Невоље, Бака Прасе одговорио на питање: "Да ли је рекетиран"?

Бахаћење као стил живота

Наиме, на друштвеној мрежи Твитер, почео је да се шири снимак на којем је Бака Прасе са својим пријатељима изнад кибле пуне скупог пића спојио руке, како би у првом плану били скупоцени сатови, које су поливали шампањцем.

Такво бахаћење и хвалисање наишло је на велике осуде на друштвеној мрежи Твитер.

"Ко је пустио мајмуне из кавеза, питам", био је коментар корисника који је поделио овај видео.

"Џаба. Ниво простоте и примитивизма над којим се нормалан свјет ЗГРАЖА, а не диви!"

"Дотакли смо дно дноова", гласио је један од коментара.

"Момци, ево какви не треба да будете", био је још један у низу критика на рачун Баке прасета.

"Јако непријатно", био је кратак и јасан коментар на овај видео.

Наводно је само сат марке "Ролекс", који је носио Бака Прасе, коштао 50 хиљада евра, и просипање скупог шамрањца по таквим сатовима је пре свега бесмислено, па онда бахато, безобразно и недолично.

Међутим, то није био једини "кикс" Баке Прасета те ноћи, који је изазвао бес код јавности.

Рачун као број телефона

Он је на свом Инстаграму објавио рачун са невероватном цифром од 254.330 динара, уз коментар "Откад је вода оволико поскупела"?

фото: Принтскрин/Инстаграм/бакаппраасе

Провокацијама никад краја

Након што су медији пренели његове снимке и слике из ноћног изласка, Бака Прасе је одлучио да им одговори на наслове о бахаћењу.

Прочитајте још: Волите их или не, али ово су НАЈПОЗНАТИЈИ ЈУТЈУБЕРИ У СРБИЈИ и свима је заједничка ЈЕДНА СТВАР (ВИДЕО)

Он се огласио на свом Инстаграм профилу сликом на којој је био један од таквих наслова, уз коментар:

"Ролекс је читав, не брините, а то је био предрачун јер су мислили да нећемо да платимо. Од правог рачуна сам се презнојио".

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.