Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Ове ствари ГОСТИ НАЈЧЕШЋЕ КРАДУ ПО КАФИЋИМА: Конобарица открила шта је највише нервира, ЈЕДНО ПОСЕБНО ВОЛЕ да однесу кући

Гостију има разних, хиљаде различитих људи на дневном нивоу прође кроз кафић или ресторан и за све њих је потребно стрпљење, чак и онда када конобару није дан. Управо због тога је као један од најстреснијих послова на свету проглашен посао конобара.

1697965858_123.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

У прилог томе, конобарица из једног паба у Велсу открила је какве госте нико не подноси, а све због крађе једне ствари - чаше.

Она редовно на друштвеним мрежама дели савете и како каже, "свакодневне борбе у угоститељству". Овога пута није остала равнодушна на крадљивце чаша. Обично се то дешава са пијаним гостима који се занесу. Како каже, такви гости не би украли ТВ или ценовник, али зато чаше обожавају. Након тога су се огласили многи, а добра већина се слаже да у томе нема ничег лошег.

- Извините, али са ценом која ми се наплаћује за пиће… ако је оно у њој хладно, иде са мном - написао је један.

- Након што сам своју месечну плату потрошио на ноћни излазак, верујем да је фер-плеј узети чашу или две - додао је други, док је трећи рекао да је нову кућу испунио само кафанским чашама.

- Пабови их добијају бесплатно! И не постоји политика поврата када купим криглу, претпостављам да су укључене у цену - додаје је још једна муштерија за крај, након чега се огласио и власник једног паба који је тврдио супротно.

А вероватно су најбројнији они који чашу из кафића понесу кући из сентимента јер желе да их тај предмет подсећа на тренутак проведен с посебном особом.

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas