Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПЛАНЕТЕ

Марс диктира ритам вируса и ЗАТВАРА свет од августа, а поново га отвара ОВОГ месеца

Већ смо писали о томе како је пандемијски ритам повезан с транзитом Марса, који сваких педесетак дана (у просеку) мења астролошки знак.

1625816697_farmerke-depozit.png
Фото: Депозитфото
Oglas

Сваки пут када би Марс променио положај, отпочео би нови циклус понашања вируса, без обзира на то да ли је то био почетак новог таласа или смиривање претходног. Осим тога, приметно је да је ћуд вируса слична основној симболици знака у коме се Марс налази.

Прочитајте још: Иванов је покушао да оплоди шимпанзе ЉУДСКОМ СПЕРМОМ, а циљ је био један! Шта се КРИЛО иза НАЈОЗБИЉНИЈЕГ светског пројекта! (ВИДЕО)

Ко је на удару?
Да је на удару принцип Водолије, Лава, Бика и Шкорпије, потврђује и да су најчешће здравствене компликације, код особа које су прележале инфекцију, срчани удари (Марс у Лаву), мождани удари (Марс у Водолији), оболевање штитне жлезде (Марс у Бику) и тромбозе (Марс у Шкорпији).

Марс крајем јула улази у Девицу

Протеклих месец и по дана, Марс је ходао Лавом, главне компликације, које је корона проузроковала, биле су повезане с кардиоваскуларним системом. Сада, крајем јула, Марс излази из Лава и улази у Девицу, која представља систем за варење, првенствено танко црево.

На удару су психички лабилни, анксиозни...

Осим тога, овај знак је често приказан као оптерећен код особа које пате од аутоимуних болести, али и код оних који су психички лабилни, анксиозни, склони паничним нападима.

Прочитајте још: Александар је победио последњег самураја, понизио Јапан и вратио се кући

Дакле, Марс улази у Девицу, а истовремено Јупитер у свом ретроградном ходу, поново, улази у Водолију. Непријатан транзит који ће се, сасвим сигурно, манифестовати на глобалном плану.

Марс и вирус Фото: Депозит
Јупитер је ретроградан и активира пандемију

Колико год је Јупитер планета бенефита, истовремено, уколико активира лоше тачке у хороскопу, његова експанзија бољитка постаје потпуна супротност, па као такав представља опасан окидач неконтролисаног раста нечега, у овом случају - пандемије и ширења вируса.

Планете поручују: Нема предаха

Колико год смо се опустили, планете поручују да предаха нема. Не само да нам стиже нови талас пандемије, аспекти најављују и глобално затезање међудржавних односа, поновно активирање сукоба, елементарне непогоде. Непријатне вести ће поново затрести планету.

Почетак августа ће најавити како ћемо живети до краја године.

Циклус ће потрајати до краја године, али крај јула и почетак августа доносе дешавања којима ће се најавити све шта ће се дешавати до краја децембра.

Прочитајте још: Бетмен је био дебељушкасти месар, а Холивуд је на њему зарадио милијарде! (ВИДЕО)

Неповољно за путовања
Јупитер је планета која, између осталог, представља далека путовања и туризам. Његов поновни улазак у Водолију је неповољан знак за ове области, па је велико упозорење свима који планирају путовања. Поновно затварање граница или додатни услови под којима ће се путовати, најблажа је слика ове астролошке констелације.

Када је пандемија у питању, опуштања нема. Брзо ћемо добити опомену да смо прерано свирали крај. Када је наша држава у питању, нема астролошких показатеља који би наговестили да ћемо бити на удару. Ипак, нећемо бити ни поштеђени.

Све ће бити одложено до јануара

На личном плану, многи који су у протеклих неколико месеци отпочели нешто ново, кренули у пројекте, путовања, селидбе... вишом силом ће све бити одложено.

Све ће се наставити у јануару и завршити у јуну...

Али, без бриге, јер оно што ће се сада зауставити, наставиће се од јануара 2022. и заокружити до јуна 2022. Ово је време када је стрпљење најјаче оружје у борби за опстанак, без којег нема опстанка.

Прочитајте још: ДУХ Мирољуб терорише Космај, а једини спас је да му се покаже ОВА ствар

Знаци који ће најјаче осетити овај непријатан транзит, нарочито током августа, су Водолије, Лавови, Бикови и Шкорпије. Међутим, важно је нагласити да су планете тако положене да се не може издвојити ниједан астролошки знак за који можемо рећи да је поштеђен. Космос нас враћа на поправни испит, све оно што нисмо схватили или урадили, долази на наплату.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas