· · Коментари: 0
ВИП

Сека Алексић искрено о борби за потомство: "Затруднела сам уз помоћ УЉА СВЕТОГ НЕКТАРИЈА"

Певачица је дуго година покушавала да остане трудна, а сада има два сина.

1632578615_seka.png
Фото: Принтскрин/Јутјуб/Сека Алексић

Позната певачица Сека Алексић не крије да је спас од многих животних проблема пронашла у вери, укључујући и борбу за потомство коју је водила дуги низ година.

Како и сама истиче, захваљујући хришћанству постала је бољи човек, и верује да ју је Бог наградио.

Прочитајте још: СЛАВЉЕ У ДОМУ СЕКЕ АЛЕКСИЋ, НЕ КРИЈУ СРЕЋУ: Окупили и пријатеље да прославе - завирите на ГАЛА прославу! (ВИДЕО)

Госутујући у једној емисији, Сека је открила непознате детаље о свом мужу Вељку и породици, а дотакла се и теме хришћанства, као и трудноће.

- Вељко је препун љубави, не само за породицу него за све, тако да се некад и наљутим, јер буквално свакој ситници жели да да неку пажњу. Онда схватим да грешим, јер је то у ствари хришћански и да тако треба сви да радимо - објашњава певачица, која се потом присетила анегдоте када је скривала тетоважу од владике.

- Више смо га слушали него што смо причали. Био је духовит и пун љубави, ја имам тетоважу на руци. Кад смо ручали са њим ја сам све време вукла рукав доле. Он ништа није рекао, али је све време гледао у ту тетоважу и смешкао се. Имали смо ту част да седимо са њим, тамо је јако лепо и дивни су људи у Херцеговини - рекла је Сека у емисији "Ексклузивно", па се надовезала на благословено стање.

- Отац Аца је донео уље Светог Нектарија и изразио је жељу да нам поклони. Објаснили су нам како се то користи и након тога сам ја остала трудна. То су веома битне и основне ствари, кључ је у свему томе. Тако се десило и са другим сином Јованом. Планирали смо да се зове другачије, али наместило се да је светитељ сам дао име, то је веома лепо.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.