
Маст или уље? Како је здравије припемати храну
Пржење свакако не спада међу најздравије начине припреме хране, али истина је да су многи људи љубитељи ђаконија припремљених управо на тај начин.
Пржење свакако не спада међу најздравије начине припреме хране, али истина је да су многи људи љубитељи ђаконија припремљених управо на тај начин.
Због високе тачке димљења, уље авокада сматра се изузетно здравим за кување и пржење, међутим, већину неће обрадовати цена која је прилично висока.
Шта радите када отварате нову боцу уља? Повучете чеп, баците га и наставите да користите флашу код свакодневног припремања јела или салата. Али већ сте ту направили једну велику грешку.
Многи ће се изненадити колико је просто
Да ли је здравија свињска маст или уље је питање које се често поставља
Водите рачуна уколико желите да смршате или се храните здравије
Ове намирнице некада стоје годинама на кухињским полицама и ормарићима, зато је корисно знати до када их је најбоље употребити
Ланено уље обилује корисним састојцима
Важно је да обратите пажњу на количину једног састојка
Колико год била нездрава, брза храна је свима слабост