· · Коментари: 0
одушевљење

"Никада се није радило о губитку килограма": Адел искрено у првом интервјуу након неколико година (ФОТО)

Адел се враћа на сцену јача него икада.

1633770912_Depositphotos_347872747_S.jpg
Фото: Депосит

Свет је недавно одушевила вест да се Адел коначно враћа музици. Пре нешто више од деценије направила је праву сензацију, а онда се напрасно повукла и 6 година нисмо имали прилике да је чујемо.

Адел је кренула кампању поводом нове песме, а надамо се ускоро и ногог албума.

Певачица је дала први интервју након много година, а појавила се и на насловницама британског и америчког Вога

Аделе је говорила о свему, од развода до губитка килограма и песмама које тако дуго чекамо.

Певачица је открила да се окренула вежбању како би помогла у свом размишљању.

Прочитајте још: Пенелопе Круз обукла мини сукњу и мрежасте чарапе: Ево како глумица носи твид ове сезоне (ФОТО)

- То је било због моје анксиозности. Вежбала бих како бих се осећала боље. Никада се није радило о губитку килограма, веć о томе да постанем јака и да себи дајем што више времена сваки дан без телефона. Био сам прилично зависан од тога. Вежбам два или три пута дневно - искрена је Адел.

- Било ми је потребно да постанем зависна од нечега што би "исправило мој ум". Могло је да буде и плетење, али није. Људи су шокирани јер нисам поделио своје „путовање“. Урадила сам то због себе, а не због било кога другог.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.