Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Завирите у дом певачице Адел: Најмодернији ентеријер у стилу енглеског села (ВИДЕО)

Адел има укуса и када је уређење дома у питању.

1634899324_profimedia-0639211289.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Планетарно популарна певачица, Адел, недавно нас је обрадовала новом песмом након 6 година паузе, а током новембра месеца очекујемо и цео албум.

Након што се вратила сцени, решила је да се још мало приближи публици и отвори врата дома у Лос Анђелесу - ово није нешто што се тако често виђа.

Завиримо у дом Адел

Аделина вила вредна је 7 милиона фунти, а Британка ју је уредила у правом енглеском стилу.

- Трудила сам се да створим осећај енглеског села - рекла је Адел свом госту, водитељу Џои Сабију.

Прочитајте још: "ЗБАБИЛА СЕ": Кери Бредшо ЗАПАЊИЛА фанове МАРАМОМ и ГУМЕНИМ РУКАВИЦАМА, личи на бабушку (ФОТО)

Идући кроз бујно зеленило долази се до елегантих улазних врата која отварају простор шарених тепиха по већем делу куће. Видимо тако популарну кухињу отвореног типа у загасито плавој боји са великим мермерним острвом и мноштвом здравих намирница.

Ако наставимо обилазак видећемо масиван угаони кауч у дневној соби. Све је уређено са минималним детаљима, а цвеће краси већину куће популарне певачице.

Адел је углавном бирала беж намештај, док су детаљи у неким јарким бојама чине је направила баланс у декорацији.


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas