Oglas
· · Komentari: 0
EKSTRAVAGANTNO

"ZBABILA SE": Keri Bredšo ZAPANJILA fanove MARAMOM i GUMENIM RUKAVICAMA, liči na babušku (FOTO)

Keri Bredšo predstavlja jedno od najuzbudljivijih stilskih izdanja koje smo ikada videli.

1634888068_pjimage--4-.jpg
FOTO: Profimedia
Oglas

Snimci iza kulisa sa seta serije "Seks i grad" otkrili su Saru Džesiku parker, odnosno Keri, u njenom najekscentričnijem ansamblu do sada.

Pročitajte još: ZAVODLJIVA KOMBINACIJA: Adel oduševila sve u KOŽNOM KOMBINEZONU na utakmici Lejkersa (FOTO)

Ekscentrični dodaci

Glumica je snimljena u ružičastoj haljini od gingama kultnog njujorškog Batsheva. No, tu nema iznenađenja. Ono što iznenađuje je njen izbor dodataka.

Bredšo je poznata po modnim rizicima, ali niko nije mogao da pretpostavi da će poneti ljubičaste gumene rukavice. Marama u stilu babuške bila je još jedna modna krivina.

Je li moguće da će se nastavak "Seks i grad" serije pozabaviti pandemijom, a ono što vidimo je da Keri doživljava modni fank nakon zaključavanja?

Dosadašnji snimci sa seta ukazuju na to da će Kerina garderoba 2021. godine biti nešto kao pomak od njenih mini haljina iz 90-ih, Manola i veselih tonova. Međutim, sačuvan je jedan stari Kerin favorit. Sledbenici su sa zadovoljstvom primetili svetlucavu ljubičastu Fendi Baguette ispod ruke u jednom trenutku.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Coco Perez (@cocoperezinsta)

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas