Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЕСТРАДА

Велика звезда, али велика и ШТЕКАРА: Брена наводно оставља бакшиш до 50 ДИНАРА

Лепа Брена једна је од богатијих певачица на нашој јавној сцени, али се чини да она своје богатсво врло марљиво чува и сваки динар одваја са стране.

1643035111_b9843d31f75a56e733de688499a4aeb4972e530d.jpg
Фото: АТА
Oglas

Певачицу Лепу Брену наводно бије глас да је "штекара" која нигде не оставља бакшиш.

Иако су она и Саша Поповић недавно продали "Гранд" и узели на десетине милиона евра, Брена не жели да се отвори и почасти раднике за труд који улажу око ње.

Прочитајте још: "Прекинуо меч да не би остао без ПЕРИКЕ": Због чега је Лепа Брена "ПРЕБИЛА" Шабана Шаулића насред познатог београдског КЛУБА?

- Скоро је била једна безвезе ситуација са њом, ово је велики крај, али ипак се сви знамо. Седела сам у једном фризерском салону и чекала свој ред, на једној од столица седела је Лепа Брена. Искрено, ја сам била одушевљена, хтела сам да је замолим да се сликамо, али хвала Богу па сам остала да седим јер сам успела да схватим каква је заправо. Она је гледала у телефон и мало причала са фризерком која се потрудила око њене фризуре. Када је завршила, устала је и оставила јој тачну цифру колико кошта услуга, уредно је сачекала кусур и покупила чак и новчаицу од 10 динара, ја сам остала у шоку. Фризерка се љубазно захвалила и испратила је, чини се да није била изненађена овим поступком Лепе Брене - започела је причу саговорница за "Курир", и додала:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

- Када сам завршила у салону села сам у оближњи кафић где ме је чекала другарица. Почнем ја њој да препричавам какав сам заправо утисак стекла о Брени, а у наш разговор се укључио тада и конобар. Он је почео да се смеје и питао ме шта се чудим, каже да је познато да Брена има змију у џепу и да је највећи бакшиш који од ње може да се добије 50 динара - закључила је она.

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas