· · Коментари: 0
певачица

Вереница Дарка Лазића, Барбара, открила чиме се бавила пре музике: "Цео живот стидела сам се да певам"

Барбара Бобак пре него што је закорачила у музичке воде бавила се потпуно другачијим послом.

1643097393_Untitled.jpg
Фото: Инстаграм, принтсцреен/ Дарко Лазић

Већини певача од малих ногу био је сан да постану велике музичке звезде, међутим бивша учесница "Звезда Гранда" Барбара Бобак имала је потпуно другачије снове.

Годинама се бавила превођењем текстова, а како и сама признаје била је сигурна да ће то бити њена животна професија.

- Мислила сам да ћу увек да се бавим писањем или неким сличним пословима јер сам се цео живот стидела да певам. Нисам мислила да сам довољно добра у музици и рецимо када сам била сама код куће увек сам певушила, али када чујем да се отварају врата и да мајка улази ја одмах помислим "Јао Боже само да ме није чула како певам". Тако да баш сам одувек била стидљива за то- открила је певачица.

Међутим, данас има много разлога да буде срећна што је део естрадног неба. Осим успеха који је постигла у досадашњој каријери, захваљујући музици упознала је своју велику љубав Дарка Лазића са којим ускоро планира да стане на луди камен.

Прочитајте још: Слово "М" има посебну симболику: Мирка Васиљевић проговорила о одрастању без ОЦА

- Када су ме чули како певам неки музичари и људи који су већ дуго у музици и рекли ми да умем то да радим, схватила сам да и нисам тако лоша и почела да се бавим музиком- присетила се Барбара током гостовања у емисији "Звезде Гранда Специјал".

Дарко као један од напопуларнијих младих народњака данас је својој девојци велика подршку у послу и каријери, а недавно су заједно били на Америчкој турнеји, на којој је певач запросио своју изабраницу.

- Коначно је дошло време да се мени нешто лепо деси. После свих ових глупости и свега што се дешавало, коначно да и мени сине сунце и да ми буде лепо у животу. Хвала Богу, турнеја је прошла јако успешно- рекао је Лазић.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.