Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ОТВОРЕНО

Аца Лукас проговорио о конкуренцији на избору за песму ЕВРОВИЗИЈЕ: Ево шта мисли о песми САРЕ ЈО

Певач јавно проговорио о конкуренцији на избору за песму Евровизије

1646205297_aca-lukas.jpg
Фото: Yоутубе принтсцреен/ТВ Пинк
Oglas

Аца Лукас, гостујући у емисији код Огњена Амиџића, први пут јавно је открио шта мисли о песми Саре Јо за коју је недавно изјавио да не зна ко је она.

Прочитајте још: Заносна и у ПЕТОЈ деценији: Прелепа манекенка показала извајану фигуру на писти у ИТАЛИЈИ (ФОТО)

Млада певачица, која је такође била у студију, помно је упијала сваку реч свог колеге са којим ће се у петак и суботу такмичити на "Беовизији", када ће се коначно одлучити, која ће песма нашу земљу представљати на Еуросонгу 2022. која ће се одржати у Италији.

Аца је у емисји "Амиџи шоу" и објаснио, шта се запараво догодило, када је изјавио да не познаје рад младе колегинице и да заправо не зна ко је Сара Јо.

"Сара Јо је одлична певачица"

- Супер су песме, ово су младе девојке, одлично певају, праве су уметнице. Али, ево, на почетку емисије морам да одагнам неке лоше ствари када је Сара у питању. Девојку знам, знам каква је певачица. Морам да кажем како је било. Звао ме је новинар једно јутро, спавао сам, онако будим се, питао ме шта мислим о Сари Јо, а ја у шали рекао: "Какав јо-јо?". Знао сам да ме пита за тебе, али сам се нашалио с њим, па сам му после рекао да спавам и прекинуо му везу. Испало је да не знам ко је Сара Јо, како не бих знао, кад је девојка певала испред скупштине - рекао је Аца и додао:

- Слушао сам је како пева, пева сјајно, наравно да сам слушао и њену песму с којом иде на такмичење и стварно ми се допада, интересантна је - иситче певач, док му се Сара уљудно захвалила.

- Свако од нас ће се трудити да победити, наравно, да се разумемо, било би глупо да учествујеш, а да не желиш да победиш. У оваквом такмичењу није боље учествовати, важно је и победити. Ко ће да оде, не знам, публика је различита, али ја мислим да имам највеће шансе за победу на "Евровизију" - каже певач и додаје:

- Најпопоуларнији сам, мислим да бих највише поена добио од дијаспоре. и тако даље, то се гледа. Могу да певам и неку лошију песму, то није битно, али причамо о стању какво јесте. Ко ће победити не знам, али ко год да победи, биће реално - закључује Лукас у емисији "Амиџи шоу".

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas