Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
Евровизија 2022

Хрвати уз Констракту: Не престају да пишу о њој, а коментари одушевљења се само нижу

Наше комшије свесрдно су подржале Србију на овогодишњем Евросонгу

1652424685_odus.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Синоћ је одржано друго полуфинале "Евровизије", а представница Србије, Констракта, се пласирала у финале, које ће бити одржано у суботу, 14. маја.

Само проглашење је било врло драматично јер су је прозвали последњу, уз намерно одуговлачење, тако да је за тренутак свима застао дах.

Констракта је наступила под редним бројем 3, а публика у арени је све време тапшала и певала са њом у глас нумеру "Ин Цорпоре Сано" и стихове: "Срце само куца, дајем поверење, нека само куца! Бити здрава, бити здрава...".

Ана је одушевила и наше комшије - Хрватску, а њихови медији не престају да брује о нашој представници.

"Вечерњи лист" објавио је да је "Ана Ђурић Констракта оправдала улогу фаворита" и да је "праћена френетичним аплаузом целе дворане, која је одлично прихватила њену песму".

Прочитајте још: Горе друштвене мреже! После праве ДРАМЕ Констракта у финале ушла са СОЧНОМ ПСОВКОМ (ВИДЕО)

"Индекс.хр" је објавио посебну вест о томе како је наша Констракта одушевила публику која је са њом у ритму пљескала, а чак су и отворили анкету у којој питају пратиоце да ли им се допала наша представница.

Поред њих, и други портали објавили су вест да се Србија пласирала у велико финале, а "ртл.хр" пише у наслову: "Не само да је освојила поприличан број гласова, већ и срца публике".

Коментари одушевљена испод објава се само нижу. "Жена је дефинитивно испред свог времена и изван свих оквира!","Знао сам да иде у финале", "Ја сам само њен наступ и одгледала", "Заслужено!" били су само неки од многих позитивних рекација.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas