Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Имала сам осећај СРАМОТЕ у стомаку": Први ПОСАО Меган Маркл је за њу био ноћна мора (ВИДЕО)

Почетак њене каријере није био лак

1666256892_Foto-Profimedia-Printscreen-YouTube-Game-Show-Network.jpg
Фото: Профимедиа, Принтсцреен/YоуТубе - Гаме Схоw Нетwорк
Oglas

Познато је да се Меган Маркл бавила глумом пре него што се удала за принца Харија. Глумице углавном морају да прођу тежак пут како би изградиле успешну каријеру, па је то био случај и са Меган.

Холивудска слава јој није пала са неба, па је тако пре него што је доказала да је талентована глумица, морала да се бави послом којим није била задовољна. 

У питању је био квиз "Деал ор но деал". У квизу су такмичари отварали кофере који су се налазили у рукама лепих девојака. Једна од њих је била Меган. У тим тренуцима се осећала лоше јер је њен једини посао био да буде лепа и насмејана.

"Била сам захвална што сам добила прилику да радим у квизу, али третирана сам као глупача. Сви су гледали само како девојке изгледају, да ли су згодне, насмејане, то је једино било важно", рекла је Меган о концепту квиза.

Прочитајте још: "Знао сам да ћу изгубити жену, ако не кренем на терапију": Принц Хари о борби са менталним здрављем

 

Он је била захвална што је добила прилику да заради новац, међутим, све време је имала осећај срамоте у стомаку. 

"Осећала сам се објектификовано. Сведена сам на стереотип, 'можда је лепа, можда је дроља, можда је глупа... Све време сам била окружена невероватно паметним женама на бини, али фокус је био на томе како изгледамо. Нисам желела да будем тамо и то је оставило осећај срамоте у стомаку. Понављам, била сам захвална што имам прилику да радим и зарађујем, али је све то учинило да се осетим глупом", признала је Маган једом приликом.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas