Oglas
· · Komentari: 0

"Imala sam osećaj SRAMOTE u stomaku": Prvi POSAO Megan Markl je za nju bio noćna mora (VIDEO)

Početak njene karijere nije bio lak

1666256892_Foto-Profimedia-Printscreen-YouTube-Game-Show-Network.jpg
Foto: Profimedia, Printscreen/YouTube - Game Show Network
Oglas

Poznato je da se Megan Markl bavila glumom pre nego što se udala za princa Harija. Glumice uglavnom moraju da prođu težak put kako bi izgradile uspešnu karijeru, pa je to bio slučaj i sa Megan.

Holivudska slava joj nije pala sa neba, pa je tako pre nego što je dokazala da je talentovana glumica, morala da se bavi poslom kojim nije bila zadovoljna. 

U pitanju je bio kviz "Deal or no deal". U kvizu su takmičari otvarali kofere koji su se nalazili u rukama lepih devojaka. Jedna od njih je bila Megan. U tim trenucima se osećala loše jer je njen jedini posao bio da bude lepa i nasmejana.

"Bila sam zahvalna što sam dobila priliku da radim u kvizu, ali tretirana sam kao glupača. Svi su gledali samo kako devojke izgledaju, da li su zgodne, nasmejane, to je jedino bilo važno", rekla je Megan o konceptu kviza.

Pročitajte još: "Znao sam da ću izgubiti ženu, ako ne krenem na terapiju": Princ Hari o borbi sa mentalnim zdravljem

 

On je bila zahvalna što je dobila priliku da zaradi novac, međutim, sve vreme je imala osećaj sramote u stomaku. 

"Osećala sam se objektifikovano. Svedena sam na stereotip, 'možda je lepa, možda je drolja, možda je glupa... Sve vreme sam bila okružena neverovatno pametnim ženama na bini, ali fokus je bio na tome kako izgledamo. Nisam želela da budem tamo i to je ostavilo osećaj sramote u stomaku. Ponavljam, bila sam zahvalna što imam priliku da radim i zarađujem, ali je sve to učinilo da se osetim glupom", priznala je Magan jedom prilikom.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas