Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"До 18. године сам живео својом баком Живком у дневној соби": Аца Софронијевић проговорио о тешком одрастању

Аца Софронијевић је успех постигао захваљујући напорном раду и одрицањима

1706689565_1702303639_Foto-Ataimages.rs-Aca-Sofronijevic.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Хармоникаш Александар Аца Софронијевић, који је један од најангажованијих музичара у Србији, гостовао је у емисији на Курир телевизији, где је говорио о томе да ли је истина да хармоникаши "лепо живе" од свог посла.

- Сви који много и крваво раде и поштују свој посао, морају добро да живе и у неком моменту дође нека животна награда. Ја сам је, могу слободно да кажем, заслужио. Радио, зарадио и обезбедио себи неке ствари у којима сам заиста маштао. Ја сам до 18. године био са својом баком Живком у дневној соби. Нисам имао ни своју собу, али тај огроман рад и много свирања су уродили плодом - рекао је Софронијевић и додао да му, осим мукотрпног рада, тврди да му леп живот омогућује и штедња:

- Ја сам васпитан, да кажем, једним домаћинским васпитањем, па сам увек научио да чувам и да штедим. И кад толико много свираш, ти више не можеш ни да трошиш новац, што је добра ствар, тако се брзо и уштеди. Кад си паметан, да лепо располажеш својим новцем и онда паметно то урадиш и купиш неке добре ствари, као што је, рецимо, лепо имати свој стан, имати место ако ти дође неко да преноћи, имати неко гаражно место вишка, да може неко да дође до тебе.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas