Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Одржана МЕТ ГАЛА 2024! ЗЕНДАЈУ једва препознајемо, КИМ КАРДАШИЈАН обукла џемпер, а ЏЕНИФЕР ЛОПЕЗ имала пунђу које жене обожавају (ФОТО)

О њиховим модним изборима ће се причати и годинама касније

1715065043_MixCollage-07-May-2024-08-56-AM-1552.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Мет Гала 2024 одржана је синоћ у Њујорку, а бројне звезде су се потрудиле да на најбољи начин одговоре на тему вечери која је гласила - "Башта времена", засновану на теми изложбе „Успаване лепотице: Поновно буђење моде“.

И иако је оно што се дешава након црвеног тепиха затворено за јавност и под велом мистерије, сам долазак званица је сам Оскар у свету моде.

Мет Гала је заправо добротворни догађај коме је циљ прикупљање средстава за Институт за костиме Метрополитен музеја уметности и из године у годину, догађај прикупља осмоцифрене суме.

Па, како су познати одговрили на тему вечери?

Ким Кардашијан

Ким Кардашијан носи уску металик брокатну хаљину са провидном чипканом сукњом, а иако се и не слаже у потпуности, она је преко обукла и сиви џемпер, јер како каже, седење у башти не може да замисли без џемпера преко рамена.

Зендаја

Зендаја је била један од домаћина вечери, па је њен изглед био посебно запажен. Носи хаљину сирена кроја обасуту сафирима и зеленим тилом који, а уз 3Д детаље од перја свему је дала још већи призвук баште.

Кендал и Кајли Џенер

Сестре Џенер се подразумевају на оваквом догађају. Кајли носи белу хаљину која прати линију тела, а потписује је Оскар де ла Рента. Док је њена старија сестра Кендал носи црну светлуцаву хаљину са бронзаним ресама.

Џенифер Лопез

Џенифер Лопез је домаћин Мет Гале 2024. заједно са Зендајом, Кирсом Хесвортом, Бед Банијем и Аном Винтур.

Она се појавила у сребрној гламурозној хаљини украшеној перлама која је поприлично провидна, али Џеј Ло то зна да изнесе. Косу је скупила у разбарушену пунђу, а на лицу је имала дискретну шминку бронзаних боја.

Пенелопе Круз

Пенелопе Круз је дошла попут праве диве. Носи балску хаљину отворених рамена са наизменичним низовима чипке.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas