Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ГОДИНА ПРЕОКРЕТА

ГАЂА У СУШТИНУ: "Wellness" хороскоп за 2022. за сваки хороскопски знак

Време је да поведемо рачуна о здрављу.

1641303549_sunset-g3bb7d5b48_640.jpg
Фото: Пиксабеј
Oglas

Искористите 2022. годину за рад на себи, а коју велнес рутину треба да примените, одговориће вам звезде.

Ован

Време је детоксикацију! Када почне нова година, одмах се позабавите лошом навиком. Средите своју исхрану, замените бескрајне допуне кафе хидратантним напитцима попут зеленог чаја, итд. Живахни Јупитер се враћа у ваш знак 10. маја, дајући вам галактички сјај. Подигните своју фитнес рутину авантуристичким спортовима или такмичарским изазовом!

Хирон, комета „рањеног исцелитеља“, проводи своју пету од девет година у Овну (2018–27) 2022. године. Ово је моћан циклус за откривање сопствених дарова као исцелитеља. Истовремено, можда обрађујете породичну трауму заједно са бесом и тугом које никада нисте у потпуности метаболизовали. Ово је сјајно време за дубок рад са професионалним практичарима, традиционалним и мистичним, ви бирате.

Прочитајте још: Желите УНАПРЕЂЕЊЕ или ДОБИТАК НА ЛУТРИЈИ ове године? Сазнајте да ли је записано у звездама

Бик

Прилагодите свој фитнес план тако да одговара вашем животу; у супротном, можете пасти поред пута. Са Сатурном у зони постигнућа, пратите напредак помоћу апликација и размислите о сарадњи са тренером или приватним учитељем како бисте били сигурни да сте постигли своје циљеве.

Северни чвор у Бику вас вади из ваше зоне удобности. Али тај храбар дух може довести до повреде ако се не загрејете и не научите правилно држање. (Разлог више да ангажујете водича!) Одмотајте простирку за јогу док се узвишени Јупитер креће кроз вашу душевну 12. кућу од 10. маја до 28. октобра, или зароните у спортове на води, попут јоге на дасци или једрења. Мотиватор Марс вам помаже да пронађете одрживу и пријатну рутину након 20. августа.

Близанци

Са структурираним Сатурном у вашој зони путовања током целе године, циљеви фитнеса би могли да вас одведу у авантуре на велике удаљености. Возите бициклом кроз винску земљу, пешачите удаљеним стазама, научите да сурфујете на новој обали. Здравље је главни приоритет када се лунарни чворови пребаце у Бика и Шкорпије 18. јануара. Овај 18-месечни круг чини лечење унутрашњим и спољашњим послом.

Направите рутину која се уклапа у ваш свакодневни живот и интегрише је са вашим послом. Седите на медицинску лопту или поставите даску за равнотежу поред стола. Придружите се теретани у близини канцеларије како бисте могли да похађате час између састанака. Потражите церемоније и холистичке/терапеутске третмане који вас повезују са вишом моћи и помажу вам да приступите дубљим деловима ваше подсвести. Они могу бити посебно снажни у близини помрачења 30. априла и 8. новембра.

Рак

Добре вести! Витални, живахни Јупитер је на свом срећном месту (ваше девето поље) док се котрља кроз Рибе до 10. маја и поново од 28. октобра до 20. децембра. Радостан покрет је обавезан, било да плешете, јашете или учите како да сурфујете. Са Сатурном који је усидрен у вашој осмој кући једну последњу пуну годину, брига о репродуктивном здрављу такође би требало да буде приоритет.

Када узнемирујући Марс уђе у Близанце 20. августа, можда сте спремни за здраво чишћење. Овај седмомесечни циклус је идеалан за дубоки унутрашњи рад, можда са шаманом или краниосакралним терапеутом.

Прочитајте још: Ова 3 хороскопска знака ће највероватније ОСТАТИ САМА у 2022. години

Лав

Резолуције о здрављу су на врху ваше листе приоритета за 2022. и могу почети са укидањем неколико лоших навика док је Венера ретроградна до 29. јануара. Осим тих нездравих уживања, да ли се стрес увукао? Умирујуће вежбе, попут пливања и нежне јоге, могу вам помоћи да останете усредсређени када лунарни јужни чвор зарони у Шкорпију и вашу укорењену четврту кућу.

Више од свега, „брига и пријатељство“ ове године може повећати ниво окситоцина. Покрените групу за подршку – буквално – комбинујући катарзичне разговоре са шетњом или пешачењем!

Девица

Распоред је кључ здравог разума ове године! Поред радних обавеза и редовног режима фитнеса, букирајте време за одмор и варење. Са Сатурном у вашој шестој кући (познатој као кућа Девице), вашем парасимпатичком нервном систему би требало слободно време да се одмори. Добра вест је да можете активирати његове умирујуће моћи омиљеним забавама вашег знака: медитацијом, јогом, масажом, шетњама у природи, дубоком дисањем, дружењем са децом и кућним љубимцима, итд.

Здравље црева је увек кључно за јак имунитет и ове године , можда ћете морати да додате више пробиотика у своју исхрану - посебно када узнемирујући Марс погоди вашу зону исхране на шест месеци од 20. августа.

Вага

Јупитер који повећава виталност плива два круга кроз Рибе и вашу шесту кућу варења: до 10. маја и поново од 28. октобра до 20. децембра. Хидратација је први суштински корак. Ферментисана храна која уноси здраве микробе (попут јогурта и кимчија) може постати уобичајена намирница у вашој исхрани. И не заборавите моћ сексуалног исцељења! Задовољство за вас и партнера, еротска масажа и други узбудљиви додири могу бити најбољи лек.

Шкорпија

Сатурн је укорењен у вашој четвртој кући током целе године, тако да ћете се осећати најздравије код куће. Ово лето је савршено да сами узгајате храну, а затим правите свеже оброке. Поставите простор за вежбање јоге, плес и дизање тегова. Припремите се за поновно покретање здравља када Јупитер који подиже виталност прелази у Овна од 10. маја до 28. октобра. Вежбајте на отвореном или комбинујте то са путовањем.

Обратите пажњу на своју коренску чакру, која се налази у дну ваше кичме, у пределу тртице. Свакодневни чучњеви, вежбе за карлично дно, чак и ходање боси по трави могу ојачати и подржати овај енергетски центар. Ово ће вам помоћи да се осећате утемељено током кармичких успона и падова обиласка Јужног чвора кроз ваш знак, што може донети много променљивих осећања.

Прочитајте још: ГОДИШЊИ ХОРОСКОП за 2022. годину: Многи знакови имаће успеха у КАРИЈЕРИ, док ће за неке ово бити година пуна ИЗАЗОВА и ИСКУШЕЊА

Стрелац

Ако сте смањивали стрес храном или се гурали преко тачке исцрпљености, планете ће ове године зазвиждати. Од 18. јануара 2022. до 17. јула 2023. Северни чвор усмерава свој компас ка Бику и вашој шестој кући здравих рутина. Посветите се редовним вежбама - чак и ако морате да унајмите некога да вам покаже како или да вас позове на одговорност.

Јупитер у Рибама звучи као позив на хидратацију и здравље црева до 10. маја (и после 28. октобра). Испробајте краткорочно здраво чишћење; и будите активни на води или близу ње! Одбацивање токсичних уверења једнако је важно као и детоксикација ваше исхране. Радите са терапеутом који може да промени ваш начин размишљања у позитивном смеру. Говорећи о детоксикацији, знојење је један од најбољих начина да освежите тело и доведете крв до ваших органа. Инфрацрвена сауна би могла да вам промени живот.

Јарац

Са кармичким јужним чвором у Шкорпији и вашим метафизичким 11. пољем, праксе свесности су кључ вашег спокоја. Усредсредите се на медитацију, јогу и рад на дисању ове године. Ове праксе такође могу активирати енергију животне снаге, дајући вам најсексипилнији сјај.

Побрините се да се правилно одморите у првој половини године. Бићете спремни за енергичнију фитнес рутину када се атлетски Марс убаци у Близанце 20. августа. Волите изазове, али одвојите време да се истегнете и научите правилно држање и технику како бисте избегли повреде. Редовни рад на телу попут масаже и акупунктуре може да вас одржи у равнотежи током целе године.

Водолија

Осећате се укочено? Окривите за то тешког Сатурна који је паркиран у вашем знаку још годину дана. Пошто је владар костију, коже и зуба, ове године ћете можда провести више времена код киропрактичара, дерматолога или зубара.

Превентиву ставите на листу приоритета. Да, постоји разлог зашто су ти рекли да се усправиш и чистиш зубе концем. Са северним чвором у вашој зони исхране, веза између хране и расположења ће бити очигледна. Можете променити исхрану, одлучити се за храну против упале или пробати нешто попут кетоа или повременог поста.

Рибе

Издишите! Дисциплиновани Сатурн је у својој последњој пуној години у вашој медитативној, исцељујућој 12. кући. Од марта 2020. обрађујете тешка питања — и проналазите сво просветљење за које Рибе живе. Ово космичко чишћење траје до 7. марта 2023. године, тако да бисте могли да зароните.

Тумачите снове и посетите хипнотерапеута ако се борите да допрете до удаљених углова своје психе. Можете чак и да тренирате као практичар исцељења или да блиско сарађујете са терапеутом, шаманом или холистичким специјалистом. Јупитер који повећава виталност ће вам дати више енергије него што сте имали годинама. Уживајте у журби (а ако покушавате да се бавите неким одважним спортом, носите кацигу)!

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

 

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas