Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

3 хороскопска знака која живе према сопственим правилима: Они знају шта желе

Самосвест је способност свести да препозна себе као индивидуално биће, одвојено од околине и других бића.

1709119806_shutterstock_1793694805.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Ова способност омогућава особама да буду свесне својих мисли, осећања, и поступака, односно да размишљају о својим жељама, потребама и идентитету. Самосвест укључује способност интроспекције и рефлексије, омогућавајући појединцу да разуме своје менталне и емотивне процесе, као и да развије дубље разумевање свог места у свету и својих односа са другима.

Неким зодијачким знаковима је потребно много времена да пронађу себе. Треба им времена да открију ко су и шта заиста желе од овог света. Али други припадници зодијака имају добру идеју о својим сновима и жељама од прилично младих година. Они познају себе изнутра и споља.

Водолија

Водолије, ви сте попут звезда које сијају својим посебним сјајем усред бескраја неба. Са дубоким унутрашњим увидом, ви тачно знате ко сте и не осврћете се уназад, нити тражите одобрење од других. Ваша аутентичност је ваш заштитни знак - не желите да се уклопите у масу или да вас други прихвате на било који начин који би захтевао одрицање од ваше суштине. Ви сте истински верни себи, а то је извор ваше снаге. Ваша јединственост лежи у томе што не јурите за трендовима или очекивањима других. Ви знате шта желите и неустрашиво тежите ка томе, не обазирући се на скептике или сумњичаве погледе. Ваше срце јасно показује шта волите, и не оклевате да то отворено признате. Не трошите време на претварање или маскирање својих истинских осећања само да бисте задовољили друге. Ваша искреност је освежавајућа, а транспарентност је део ваше природе. Оно што видите код Водолија је управо оно што добијете - без скривених агенда или лажних представа. У свету који често цени конформизам, Водолије су попут освежавајуће кише која храни душе оних који их окружују. Њихова способност да буду истински своји инспирише друге да прате своје срце и да живе храбро.

Бик

Бикови, ви сте попут неукротиве стене која се не покорава лако. Ваша тврдоглавост је често неизбежна пратња, али управо је та чврстина карактера оно што вас чини аутентичним. Не марите превише за туђа очекивања или жеље. Ви нећете преобликовати себе само да бисте удовољили другима. Ваш интегритет је непоколебљив - нећете се упуштати у ситуације које су вам непријатне само да бисте се додворили. У свакој ситуацији, ви остајете верни себи. Не дозвољавате да вас други увуку у нешто што не одражава вашу суштину. Када нешто желите, ви то и остварујете, не обазирући се на мишљења или критике других. Одбијате да се мењате из простог разлога што то очекује неко други - јер знате да ако неко захтева од вас да промените своју суштину, то само показује да вас не разумеју или не цене онако како заслужујете. Иако сте можда у прошлости имали своје несигурности, ви сте дошли до тачке где сте поносни на то ко сте постали. Не желите да живите живот по туђим стандардима или очекивањима. Ви живите свој живот онако како желите, јер то је оно што чини вас истински срећним. Није вас брига ко то одобрава или подржава - ви сте господар свог живота и нећете дозволити да вас било шта друго дефинише.

Јарац

Попут стене која стоји чврсто усред олује, Јарац се не покорава лако спољашњим утицајима. Ви не губите време покушавајући да оставите утисак на друге људе, осим можда на особу која вас најбоље познаје - а то сте ви сами. Иако вам је стало да вас свет види као успешну и поштовања вредну особу, дубоко разумете да не можете контролисати туђе мишљење или перспективу. Свесни сте да никада нећете моћи да импресионирате свакога, чак ни када све радите савршено. Схватили сте да увек ће бити незадовољних, јер не можете испунити свачије очекивање или жељу. Ваша снага лежи у томе што не тражите одобрење споља - ваша унутрашња сигурност не зависи од туђих мишљења. Ви доносите одлуке које су у складу са вашим властитим вредностима и циљевима, уместо да се поводите за оним што мислите да други очекују од вас. Ваш живот је ваш, и ви живите за себе, не за друге. То није себичност, већ аутентичност и самопоштовање. Кроз све изазове и промене, ви остајете доследни себи, градећи свој живот на темељу својих снова и жеља, а не на туђим очекивањима.

(Женски магазин)

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas