Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

3 ХОРОСКОПСКА ЗНАКА које ће пратити срећа до 2025. године: Сва врата ће им бити отворена

Погледајте да ли сте међу њима

1660562071_woman-1844727_960_720.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

Већ смо писали којим знацима ће се осмехнути срећа до краја ове године, а данас сазнаје кога ће звезде наградити наредне 3 године:

Астролози истичу да баш таква срећна околност очекује 3 хороскопска знака у наредне три године, односно до 2025. године. Проверите јесте ли међу њима!

Уран је у Бику до 7. јула 2025. године и његов улазак у овај земљани знак био је буран, више негативан него позитиван. Међутим, како време пролази, доноси значајне промене, баш онакве које нас подстичу да напредујемо, прихватимо трансформацију.

Прочитајте још: МЛАД МЕСЕЦ У ДЕВИЦИ: Од 27. августа овим знаковима следе ОГРОМНЕ промене

Он утиче на све аспекте нашег живота, а највише на лекције, односно да оставимо све старо, лоше и оно што нас оптерећује, а одважимо се да направимо промену која може исцелити.

Сазнајте која 3 хороскопска знака ће срећа пратити све до 2025. године:

Бик

Бик ће имати највише успеха на љубавном плану. Усамљена срца ће упознати особу која ће изазвати њихов интерес и искрено одушевљење, а ускоро ће се испоставити да је то особа с којом желе да проведу остатак живота.

То не значи да оне који су у вези не чека нешто лепо – њихов љубавни живот биће пун хармоније и љубави.

Ући ће у период у којем ће завладати нова енергија посвећености, блискости и мира.

Ваш пословни живот ће такође бити посут цвећем, јер су наредне 3 године идеално време да започнете посао о којем сте дуго размишљали.

Лав

Ако су вам у последње време недостајале стабилне финансије, сада је време да успоставите ред у подручје новца. Полако ће се отворити ток новца и ваш рад и труд ће коначно бити примећени, чак можете очекивати и повишицу.

Бавићете се многим новим стварима, стицати искуства и све ће пасти на плодно тло.

Осетићете налет креативности који ће позитивно утицати на сва подручја вашег живота.

Бићете заиста незаустављиви у наредне 3 године па максимално искористите овај период за напредак.

Девица

Девицу чекају нове прилике, али и изазови и авантуре за којима је чезнула у претходним годинама. Не губите време у наредне 3 године – учите нове језике, путујте, читајте, усавршавајте нове вештине.

Пред вама су месеци које морате максимално искористити. Где год да се појавите бићете у центру пажње, а и сами ћете бити одушевљени успехом који сте постигли.

Имаћете добре разлоге да будете поносни на себе. Бићете окружени позитивном енергијом, добрим расположењем и осећањима да можете да освојите цео свет.

Звезде и планете су на вашој страни – добро искористите њихову наклоност.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas