· · Коментари: 0
АСТРО

ОН ЈЕ НАЈГЛАМУРОЗНИЈИ ЗНАК У ХОРОСКОПУ! Ко је који знак у хороскопу, погодићете по БОЈАМА које их одликују!

Која боја ком хороскопском знаку највише пристаје ?

1631011759_DepozitBOJE.png
Фото: Депозитфото

Ован

Сви ћемо одмах рећи црвена, то је тачно али хајде да видимо накоји начин Ован "носи" боје? Ован ће ретко када обући на себе комплет црвене боје. То ће пре бити неки детаљи. Рецимо, жена Ован има савршен сведен комплет и тај комплет ће разбити црвеним или црним тедаљен у виду броша, ешарпе или савршеним низом белих бисера око врата.

Прочитајте још: Иванов је покушао да оплоди шимпанзе ЉУДСКОМ СПЕРМОМ, а циљ је био један! Шта се КРИЛО иза НАЈОЗБИЉНИЈЕГ светског пројекта! (ВИДЕО)

Свакако ћете жену Овна приметити по црвеној коси. Њима та боја савршено пристаје. Често је њихов тен светлији па имају плаве или зелене очи уз које се савршено уклапа црвена или црна коса.

Ован воли јаке детаље, крупан накит.

Накит је њихова страст. Воле јаке крупне детаље на себи као што су ефектне минђуше или прстен или црвене лаковане ципеле са високом штиклом или умереном пета штиклом. Нису им стране ни јарке боје косе у раној младости и еxтремне фризуре. То само Ован може да изнесе.

Ован се не плаши боја, а Бик тражи земљане тонове. Близанцима пристају беби нијансе.

Бик

Бику пистају земљани тонови. Прецизније речено жена Бик ће се увек определити за комбинацију боја које су неприметене. Земљане боје су свуда присутне око нас, али наше око их не примећује, стопљене су са нама. Такав одабир боја бира Бик.

То не мора нужно само да буду земљани тонови већ може да буде комбинација беле и морнарско плаве боје. Жена Бик увек истиче своје облине па може да обуче сведену уску белу хаљину и да тај комад разбије јаким морнарско плавим каишем око струка што ће истаћи њене груди и струк.

Прочитајте још: Александар је победио последњег самураја, понизио Јапан и вратио се кући

Близанци

То су вечита деца! Њима пристају све шарене и беби боје. Не воле "оштре" и "строге" комплете већ увек мора да пролази моменат дечије радости кроз њихов стил. Можемо их видети у романтичној пудер розе хаљини можда чак и строгог пословног кроја али ће ту комбинацију разбити са маијцом на којој је Мики Маус.Коса је често пуштена и фризура је опуштеног стила.

Рак

Рачице су праве даме. Оне воле удобне и мекане ствари које истичу њихову фигуру. Ракови никада на себе неће ставити јарке упадљиве боје. То ће пре свега бити пластелне нежне боје са цветним и нежним дезеном који се савршено уклапа уз њихов карактер. Јако воде рачуна о својим ноктима и за то су у стању да проведу сате у салону како би њихове руке тј нокти изгледали беспрекорно. Углавном се одлучују за нежно розе лак или френч.

Рак бира пастелне нијансе и цветни дезен, а Лавице су гламурозне!

Лав

Слично као жена Ован само гламурозно! Све јарке и златне боје њој пристају. Као и црна. Да кренемо редом Жена Лав ће на себе обући златну гламурозну хаљину и никако неће изгледати пренападно. Једноставно она је гламур сама за себе и једино она може и зна да изнесе такву комбинацију. Високе потпетице су њена опсесија као и скуп накит који ће употпунити њен гламур. Она је једноставна таква. И да обуче на себе "најобичнију"хаљину она на њој изгледа као милион долара.

Прочитајте још: Бетмен је био дебељушкасти месар, а Холивуд је на њему зарадио милијарде! (ВИДЕО)

Девица

Краљица склада и умерености. Она је створена за једноставне комаде гардеробе. Боје које њој пристају и које она савршено носи су црна, бела, сива и понекад тегет или можда маслинаста. Воли вечите комаде гардеробе које никада не излазе из моде као што је мала црна хаљина. Она неће оутфит разбити никаквим детаљем. За њу је то непотребно. Главни утисак који Девица оставља је сведеност која никоо није јефтина, умереност, нега и њена хигијена.

Џинс уме да носи Вага Фото: Депозит

Вага

Она је гламур дама или најслађа девојка комшиница из краја. Све те особе живе у једној Ваги. Она је, када су боје и стил у питању, комбинација Овна, Лава и донекле Рака. Једино Вага може да понесе комбинацију гламурозне златне или црне хаљине и са детаљима цвећа а да то на њој не изгледа као "вашар" већ префињено и дамски.

Вечити комади гардеробе су на Девици, а Шкорпија се препознаје по црној хаљини.

Такође, Вагу можете да видите у обичној белој мајици и илизаним 501 фармерка и "старкама", а да одаје утисак даме и градске девојке. У кући је у најфинијем огртачу са необавезном пунђом док кува ручак а опет је дама и луда девојка из комшилука!

Шкорпија

Њена боја на првом месту је црна. Шкорпија је најмистичнији знак хороскопа. Воли тамне и загасите боје које истичу њену мистичност. Она је секси дама хороскопа. Она на себи нема пуно детаља и коса јој је црне боје. Шмником истиче очи јер су оне њен главни адут.

Прочитајте још: ДУХ Мирољуб терорише Космај, а једини спас је да му се покаже ОВА ствар

Стрелац

Воли готово све боје! Њен стил није јасно дефинисан као ни њен приступ животу. Као и Близанци Стрелац је вечити Петар Пан хороскопа. Жена Стрелац ће се најпре одлучити за спортско дамски сти. Не воли ствари у којима се не осећа комотно. Воли да комбинује разне стилове. Боја којој она увек даје предност је љубичаста или жута. Прати њен ведар и оптимистични дух.

Спортско-дамски стил је Стрелац, а боја жута. Јарац не ризикује: бела, сива и црна.

Јарац

Јасна и прецизна форма је њен стил . Од боја увек бира сиву, црну и белу. Као не воли пуно да ризикује у животу, такав однос има и према комбинацији боја. Са ове три боје она не може да омаши. Озбиљност и одговорност је оно што она истиче у први план а наведене боје то прате.

Анимал принт носе Водолија и Рибе Фото: Депозит

Водолија

Краљица неспојивих боја и дезена. Све што нико не би обукао обућиће Водолија. Али, када она направи комбинацију свакао јој могу позавидети и најпознатији модни креатори. Само је њој допуштено да комбинује леопард стил са зебром и цветовима. Она је сама за себе један чаробњак!

Прочитајте још: Три паклене хороскопске комбинације које НЕ СМЕЈУ да се венчају

Рибе

Оне су последњи знак у хороскопу и оне су комбинација свих горе наведених 11 знакова. Риба је све! Она може да буде дама, просјак, краљица гламура, глумица или пајац. Све се то налази у њој. По потреби буди тај део себе и сходно томе се облачи. Боје које она воли су бела, плава и зелена као и пастелни тонови.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.