Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПЛАНЕТЕ

Три паклене хороскопске комбинације које НЕ СМЕЈУ да се венчају

Хороскопски знаци који никако не би требало да се венчају.

1630924618_Masna-depozit.png
Фото: Депозитфото
Oglas

Постоје комбинације хороскопских знакова чији однос доводи до разлаза. Једноставно ти знакови се "не виде". Што не значи да између њих није постојала љубав, страст... Али, на дуге стазе ти бракови пуцају.

Прочитајте још: ДУХ Мирољуб терорише Космај, а једини спас је да му се покаже ОВА ствар

Постоји јнеколико комбинација која нису за брак.

Лав и Риба

Риба цео живот моли Лава да је не повреди.

Ован и Бик

Превише ватре са једне старне и приземности и тврдоглавости са друге стране.

Девица и Близанац

Она је темљна, а Близанац превише лепршав и независтан.

Прочитајте још: Бетмен је био дебељушкасти месар, а Холивуд је на њему зарадио милијарде! (ВИДЕО)

Хајде да сада видимо који то знак, невезано од комбинације знакова, не треба да улази у брак као јединка? Постоји три знака.

Вага

Вага је знак духовности и тачно је да се Вага "огледа" тј. проналази у односима. Међутим, постоји једно велико АЛИ!

Ваге су склоне да имају два, па и три брака.

Вага је велики шармер и заводник. Када су жене у питању можда и најлепши хороскопски знак. Она је дама, пре свега. Нема филмску лепоту, али има ону префињену аристократску. Пошто је Вага тас она вечито тражи баланс. И док извага треба јој времена. Када и донесе одлуку постоји могућност да опет није 100% сигурна.

Прочитајте још: Александар је победио последњег самураја, понизио Јапан и вратио се кући

Када се на то надовеже Вагин шарм, и удварање које је првокласно, јасно је да ће увек тржити још бољи тас и равнотежу и да ће увек преиспитивати да ли је тај партнер или партнерка баш онај или она права. Ваге су генерално склоне да имају два па и три брака.

Лав тражи савршенство у свети, а то...

Лав

Лав је хороскопски знак који воли живот! Изнад свега на првом месту воли себе. Као такав он несебично даје себе у партнерским и брачним односима али исто тако ако се појави и најмања ситница која њему не одговара он одлази. Зашто? Зато што је Лав хедониста и тражи савршенство у свему!

Прочитајте још: Иванов је покушао да оплоди шимпанзе ЉУДСКОМ СПЕРМОМ, а циљ је био један! Шта се КРИЛО иза НАЈОЗБИЉНИЈЕГ светског пројекта! (ВИДЕО)

У односима али и у лепоти партнера или партнерке код Лава мора све да буде на нивоу. А тај темпо је тешко издржати.

Водолија

Она је заиста знак за себе. То је једини хороскоски знак који је представљен телом човека. У знаку Водолије се јављају генијалци и велики умови. Они иду испред времена. Често је окидач развода је урпаво њен генијални ум. Она је више посвећена научним истраживањима, списима и изучавањима него брачном партнеру да не спомињемо децу. Такву особу је тешко разумети.

Прочитајте још: Марс диктира ритам вируса и ЗАТВАРА свет од августа, а поново га отвара ОВОГ месеца

Још једна битна ствар код Водолије је што је оперисана од љубоморе и што изнад свега првенствено поштује слободу. Брак као форма, ипак, узима мало те слободе и тада она бежи. Али, не код другог пртнера већ у свој генијални ум. И никада неће разумети нас "обичне" људе. После развода готово сигурно остаје у пријатељским односима.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas