Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Чекају нас ТРИ ретроградна МЕРКУРА у 2024. години: Ево када треба да се спремите за велике промене и судбинске обрте

Ретроградни Меркур нас ове године очекује у три наврата

1705591978_Foto-Shutterstock-retrogradni-Merkur.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

У астролошким круговима на планету Меркур, за коју се каже да је планетарни актер наше судбине, се гледа као на један од кључних утицаја у Сунчевом систему. Свака особа носи своју јединствену наталну карту, својеврсни астролошки ДНК, обликован поставком кључних планета и сазвежђа у 12 кућа које обликују прошлост, садашњост и будућност.

Предвиђања астролога произлазе из пажљивог осврта на ову комплексну поставку.

Ретроградни Меркур, одосно ретроградни ход ове планете је период током ког се ова планета, из перспективе Земље, креће уназад, има посебан значај у западној астрологији. Меркур, чувар комуникације, технологије и путовања, својим ретроградним кретањем наводно утиче на све знакове зодијака, доносећи конфузију, кашњења и неспоразуме.

Јавиће се три пута у 2024. години

У 2024. години, хороскоп нам најављује да ће се ретроградни Меркур током 2024. јавити три пута и то сваки пут у ватреним знацима. Од 1. до 24. априла, Овнови ће осећати ватру страсти и изазова, док се саветује опрез у комуникацији. Од 4. до 27. августа, Девице ће започети с јасним циљевима, али прелазак у Лавовски егоистични печат може донети конфузију и осетљивост.

Последњи период, од 25. новембра до 15. децембра, доноси ретроградни Меркур у знаку Стрелца, стварајући потенцијалне изазове током празничне сезоне, попут проблема у планирању и потребе за пажљивим комуникацијама.

У овом астролошком годишњем ритму, ова три кључна периода обележена су ретроградним кретањем Меркура. Сваки од њих носи своје специфичности, уносећи динамику и изазове у животе припадника различитих знакова хороскопа.

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas