Oglas
· · Komentari: 0

Čekaju nas TRI retrogradna MERKURA u 2024. godini: Evo kada treba da se spremite za velike promene i sudbinske obrte

Retrogradni Merkur nas ove godine očekuje u tri navrata

1705591978_Foto-Shutterstock-retrogradni-Merkur.jpg
Foto: Shutterstok
Oglas

U astrološkim krugovima na planetu Merkur, za koju se kaže da je planetarni akter naše sudbine, se gleda kao na jedan od ključnih uticaja u Sunčevom sistemu. Svaka osoba nosi svoju jedinstvenu natalnu kartu, svojevrsni astrološki DNK, oblikovan postavkom ključnih planeta i sazvežđa u 12 kuća koje oblikuju prošlost, sadašnjost i budućnost.

Predviđanja astrologa proizlaze iz pažljivog osvrta na ovu kompleksnu postavku.

Retrogradni Merkur, odosno retrogradni hod ove planete je period tokom kog se ova planeta, iz perspektive Zemlje, kreće unazad, ima poseban značaj u zapadnoj astrologiji. Merkur, čuvar komunikacije, tehnologije i putovanja, svojim retrogradnim kretanjem navodno utiče na sve znakove zodijaka, donoseći konfuziju, kašnjenja i nesporazume.

Javiće se tri puta u 2024. godini

U 2024. godini, horoskop nam najavljuje da će se retrogradni Merkur tokom 2024. javiti tri puta i to svaki put u vatrenim znacima. Od 1. do 24. aprila, Ovnovi će osećati vatru strasti i izazova, dok se savetuje oprez u komunikaciji. Od 4. do 27. avgusta, Device će započeti s jasnim ciljevima, ali prelazak u Lavovski egoistični pečat može doneti konfuziju i osetljivost.

Poslednji period, od 25. novembra do 15. decembra, donosi retrogradni Merkur u znaku Strelca, stvarajući potencijalne izazove tokom praznične sezone, poput problema u planiranju i potrebe za pažljivim komunikacijama.

U ovom astrološkom godišnjem ritmu, ova tri ključna perioda obeležena su retrogradnim kretanjem Merkura. Svaki od njih nosi svoje specifičnosti, unoseći dinamiku i izazove u živote pripadnika različitih znakova horoskopa.

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas