Oglas
· · Komentari: 0
astro

NJihovom šarmu nije moguće odoleti: Četiri horoskopska znaka koji su pravi zavodnici

Astrologija kaže da su nas zvezde predodredile za mnoge stvari, pa tako i za zavođenje i flert.

1653382292_pjimage---2022-05-24T105118.004.jpg
Foto: Unsplash
Oglas

Ali, nema svako taj talenat. Dok postoje znaci Zodijaka kojima je flertovanje potpuna nepoznanica poput Jarcu, Ribama i Ovnu, postoje i oni koji to rade majstorski. 

Kako astrolozi tvrde, četiri horoskopska znaka pravi su kraljevi flerta.

1. Blizanci

Osobe rođene u ovom vazdušnom znaku su pravi šarmeri, koji plene harizmom. Pričljivi su i uvek skoro prijateljski nastrojeni, a u stvari,  iza svega toga krije se flert. To je njihov način zavođenja.

Oni su toliko zabavni da će zagolicati maštu skoro svakoga na koga se usmere i posle kratkog vremena, možda ćete želeti da im poklonite sve vreme ovog sveta. Blizanci su majstori flerta, a oni koji sa njima imaju iskustva kažu da se na njihove "čari" lako pada. To je razlog zašto su Blizanci uvek popularni kod suprotnog pola.

Photo:Pixabay

2. Rak

Iako Rakovi ne pokazuju emocije, oni su veoma sentimentalni. Imaju puno razumevanja za druge i posvećuju mnogo pažnje suprotnom polu. Možete im reći sve o svojim tajnama i problemima.

Ta poverljivost i sentimentalnost su njihov način zavođenja. Sa Rakovima ćete uvek imati utisak da su vam potpuno predani i posvećeni.

PROČITAJTE JOŠ: Mesto gde se KUPAJU VILE I VEČNO VEZUJU ZALJUBLJENE: Na ovom mestu stvara se jedan od NAJVEĆIH VODOPADA u Srbiji(FOTO)

3. Lav

Lavovi su veoma samouvereni i tako šarmantni da jednostavno ne možete da im odolite. Oni su popularni, nikada vam neće biti dosadno kada ste sa njima. Ako odaberu da baš vama posvete svoju pažnju i vreme, osetićete se posebno.

Ukoliko želite da budeti viđeni i u centru zbivanja, samo se pojavite u njihovom društvu. Lav zna sve popularne ljude u gradu, strastven je i voli da osvaja.

4. Škorpija

Photo:Pixabay

Mističnost i atraktivnost Škorpija čini da sa njima uvek imate utisak da ne znate na čemu ste, a njihov ispitivački i prodoran pogled čini da se osetite kao da se ceo svet vrti oko vas.

Škorpije su atraktivne i prvilače pažnju; kad uđu u neku prostoriju, sve oči su uprte u njih. NJihova zagonetnost je ono što najviše privlači druge. Takođe, Škorpije su šarmantne i vole strastvene odnose, a ujedno nepogrešivo znaju kako da probude interesovanja drugih za sebe.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

BONUS VIDEO:

 

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas