Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
Водолија управља будућношћу

Натални хороскоп је снимак неба у тренутку када се човек родио! Ево зашто судбина НЕ ПОСТОЈИ!

Ваш карактер ће у великој мери бити онакав какав нам је био живот од тренутка рођења па све до краја адолесцентног доба.

1623217851_horoskop.jpg
Oglas

Оно што смо добили у том периоду је пртљаг који ћемо носити до краја живота. Све врлине и мане комплетног окружења из кога смо потекли, пренећемо на своје потомство, партнере, пријатеље, познанике, колеге.

Прочитајте још: Пошто је деци обезбедио куће и станове, Дејан Миленковић из Борача је себи подигао гробницу са "гарсоњером" (ФОТО)

Иако нам се некада чини да својим поступцима стварамо нешто потпуно другачије од оног како нам је дато у раном детињству, то често значи да одлуке и особине градимо на туђим ставовима од којих тежимо да побегнемо. Дакле, и даље смо под контролом оквира који нам је зацртан не само од рођења, већ и од пренаталног периода, а тога нисмо свесни.

Да ли је судбина след догађаја на које не можемо да утичемо? То мисле само немоћни људи.

Не увиђамо да то нису наше аутентичне особине, већ све произилази из односа с околином од које, често, желимо да побегнемо. И тако, укруг, не увиђамо да срљамо у истоветне обрасце туђих понашања мислећи да смо другачији.

Сами креирамо пут
Данашња астрологија се све више осврће на фразу: карактер чини судбину. Ова излизана изрека нема тежину ако се не образложи на који начин сами креирамо свој пут.

Већина људи верује у то да је судбина реч која означава след догађаја на који не можемо да утичемо јер је, из неких других димензија, одлучено да тако мора бити. Међутим, гледајући из астролошког угла, то није тачно.

Реч "судбина" користе они који окривљују друге.

Може се рећи да се овим појмом највише манипулише, јер неретко се реч “судбина” употребљава онда када смо немоћни и спремни да одустанемо. Најлакше је за све око себе окривити вишу силу, а притом не преузети никакву одговорност.

Прочитајте још: Тито је знао, а видовњакиња најавила: ЗЛАТНА ВОДА у Змајеву открива Атилин гроб

Хтели то да признамо или не, ново доба је увелико у току. Поред технолошке експанзије, убрзања комуникације и кретања, на првом месту еволуира и мозак, главни орган људског тела којим влада Водолија, симбол нове ере. Дакле, човек полако увиђа своје способности.

Човек снагом воље може изазвати догађај

Све више читамо о научним достигнућима кроз која се прожима идеја да ће ускоро бити доказано да човек снагом својих мисли може проузроковати догађај. Уосталом, нису ли стари људи говорили “не помињи зло, не дозивај га” или “пара на пару иде”, или “рђа се рђи радује”...? Изрека је безброј, а свака суштински потврђује колика је моћ у људском уму.

 

Фото: В. Данилов

Гледајући из астролошког угла, натални хороскоп је снимак неба у тренутку када се човек родио. Из тога проистиче да је он, у првој секунди живота, добио задату космичку комбинацију која означава оквир деловања до смрти. Управо ово може бити извор заблуде да је то оно што неки зову судбином. Међутим, занемарује се да је то оквир, дакле, нешто унутар чега имамо могућност да делујемо.

Судбина је првих неколико секунди како реагујемо на неки догађај: да ли смо спремни за акцију?

Истина је да јесте тешко променити механизме који су уткани дубоко унутар нашег несвесног дела личности. Он се крије у првој секунди наше реакције на надражај спољашње средине. То је онај тренутак који више или мање успешно контролишемо, али који, чак и ако прикријемо, остаје освешћен.

Прочитајте још: Када гроб буде нађен СВЕТ ЋЕ ПРЕСТАТИ ДА ПОСТОЈИ: Како је сахрањен највећи освајач и какве везе са тим има КАМИЛА

Када схватимо да су и најболнија искуства увек одраз стања нашег унутрашњег бића, схватићемо и како то да променимо. Први корак ће бити начињен онда када прихватимо да је судбина у нашим рукама.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas