Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Да ли сте међу њима? Ова три хороскопска знака ће СРЕЋА пратити наредне 3 године

Ова 3 хороскопска знака ће срећа пратити до 2025. године

1660556186_anastasia-nelen-2D7QcMOFrfY-unsplash.jpg
Фото: Унспласх
Oglas

Астролози истичу да срећна околност очекује 3 хороскопска знака у наредне три године, односно до 2025. године. Проверите јесте ли међу њима!

Уран је у Бику до 7. јула 2025. године и његов улазак у овај земљани знак био је буран, више негативан него позитиван. Међутим, како време пролази, доноси значајне промене, баш онакве које нас подстичу да напредујемо, прихватимо трансформацију.
Он утиче на све аспекте нашег живота, а највише на лекције, односно да оставимо све старо, лоше и оно што нас оптерећује, а одважимо се да направимо промену која може исцелити.
Сазнајте која 3 хороскопска знака ће срећа пратити све до 2025. године:

Бик

Бик ће имати највише успеха на љубавном плану. Усамљена срца ће упознати особу која ће изазвати њихов интерес и искрено одушевљење, а ускоро ће се испоставити да је то особа с којом желе да проведу остатак живота.

То не значи да оне који су у вези не чека нешто лепо – њихов љубавни живот биће пун хармоније и љубави.

Ући ће у период у којем ће завладати нова енергија посвећености, блискости и мира.

Ваш пословни живот ће такође бити посут цвећем, јер су наредне 3 године идеално време да започнете посао о којем сте дуго размишљали.

Лав

Ако су вам у последње време недостајале стабилне финансије, сада је време да успоставите ред у подручје новца. Полако ће се отворити ток новца и ваш рад и труд ће коначно бити примећени, чак можете очекивати и повишицу.

Бавићете се многим новим стварима, стицати искуства и све ће пасти на плодно тло.

Осетићете налет креативности који ће позитивно утицати на сва подручја вашег живота.

Бићете заиста незаустављиви у наредне 3 године па максимално искористите овај период за напредак.

Прочитајте још: МЛАД МЕСЕЦ У ДЕВИЦИ: Од 27. августа овим знаковима следе ОГРОМНЕ промене

Девица

Девицу чекају нове прилике, али и изазови и авантуре за којима је чезнула у претходним годинама. Не губите време у наредне 3 године – учите нове језике, путујте, читајте, усавршавајте нове вештине.

Пред вама су мјесеци које морате максимално искористити. Где год да се појавите бићете у центру пажње, а и сами ћете бити одушевљени успехом који сте постигли.

Имаћете добре разлоге да будете поносни на себе. Бићете окружени позитивном енергијом, добрим расположењем и осећањима да можете да освојите цео свет.

Звезде и планете су на вашој страни – добро искористите њихову наклоност.

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas