· · Komentari: 0

Da li ste među njima? Ova tri horoskopska znaka će SREĆA pratiti naredne 3 godine

Ova 3 horoskopska znaka će sreća pratiti do 2025. godine

1660556186_anastasia-nelen-2D7QcMOFrfY-unsplash.jpg
Foto: Unsplash

Astrolozi ističu da srećna okolnost očekuje 3 horoskopska znaka u naredne tri godine, odnosno do 2025. godine. Proverite jeste li među njima!

Uran je u Biku do 7. jula 2025. godine i njegov ulazak u ovaj zemljani znak bio je buran, više negativan nego pozitivan. Međutim, kako vreme prolazi, donosi značajne promene, baš onakve koje nas podstiču da napredujemo, prihvatimo transformaciju.
On utiče na sve aspekte našeg života, a najviše na lekcije, odnosno da ostavimo sve staro, loše i ono što nas opterećuje, a odvažimo se da napravimo promenu koja može isceliti.
Saznajte koja 3 horoskopska znaka će sreća pratiti sve do 2025. godine:

Bik

Bik će imati najviše uspeha na ljubavnom planu. Usamljena srca će upoznati osobu koja će izazvati njihov interes i iskreno oduševljenje, a uskoro će se ispostaviti da je to osoba s kojom žele da provedu ostatak života.

To ne znači da one koji su u vezi ne čeka nešto lepo – njihov ljubavni život biće pun harmonije i ljubavi.

Ući će u period u kojem će zavladati nova energija posvećenosti, bliskosti i mira.

Vaš poslovni život će takođe biti posut cvećem, jer su naredne 3 godine idealno vreme da započnete posao o kojem ste dugo razmišljali.

Lav

Ako su vam u poslednje vreme nedostajale stabilne finansije, sada je vreme da uspostavite red u područje novca. Polako će se otvoriti tok novca i vaš rad i trud će konačno biti primećeni, čak možete očekivati i povišicu.

Bavićete se mnogim novim stvarima, sticati iskustva i sve će pasti na plodno tlo.

Osetićete nalet kreativnosti koji će pozitivno uticati na sva područja vašeg života.

Bićete zaista nezaustavljivi u naredne 3 godine pa maksimalno iskoristite ovaj period za napredak.

Pročitajte još: MLAD MESEC U DEVICI: Od 27. avgusta ovim znakovima slede OGROMNE promene

Devica

Devicu čekaju nove prilike, ali i izazovi i avanture za kojima je čeznula u prethodnim godinama. Ne gubite vreme u naredne 3 godine – učite nove jezike, putujte, čitajte, usavršavajte nove veštine.

Pred vama su mjeseci koje morate maksimalno iskoristiti. Gde god da se pojavite bićete u centru pažnje, a i sami ćete biti oduševljeni uspehom koji ste postigli.

Imaćete dobre razloge da budete ponosni na sebe. Bićete okruženi pozitivnom energijom, dobrim raspoloženjem i osećanjima da možete da osvojite ceo svet.

Zvezde i planete su na vašoj strani – dobro iskoristite njihovu naklonost.

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.