Oglas
· · Komentari: 0
ASTRO

MLAD MESEC U DEVICI: Od 27. avgusta ovim znakovima slede OGROMNE promene

Kako će se mlad Mesec u Devici odraziti na horoskopske znake:

1660553681_mlad-mesec.jpg
Foto: unsplash.com
Oglas

Ovaj mlad Mesec će imati poprilično izazovne aspekte. Pošto je u Devici koja je racionalna samo će malo biti ublažen napet aspek između Venere i Saturna i Urana.

Pročitajte još: Budite oprezni: Ovaj horoskopski znak najčešće VARA u vezi

Baš ovaj aspekt će nekima doneti staru ljubav iz prošlosti ili poslovnog partnera ili naglu promenu emotivnog statusa. Okrećete se , odlazite u nepoznato i prekidate ljubavnu vezu ili brak. Takođe Mars će biti u kvadratu sa Suncem i Mesecom što nam govori da budemo oprezni u komunikaciji, saobraćaju i u svakodnevnim aktivnostima. Pošto je u kvadratu mnogi će imati osećaj da ne mogu više , da ih sve guši i tada nastupaju burne reakcije prekidanja, odlaska, svađa itd.

Ovan- vama kroz borbu reči donosi uspeh u karijeri ali i u novcu. Očekujte brze promene vam donose uspeh.

Bik- akcenat je ljubavnim odnosima. Pojedini naglo prekidaju jer ne mogu više a pojedinim se vraća ljubav iz prošlosti.

Blizanci- budite suzdržani kada su porodični odnosi u pitanju. Nema burnih reakcija. U ljubavi prošlost ostavite iza sebe i krenite napred!

Rak- iznenadni neočekivani put vam donosi mir. Sa druge strane dobijate informaciju vezano za porodicu koja vam unosi nemir.

Lav- ovaj mlad Mesec vam donosi povećanje prihoda! Takođe očekujte poziv ili bivšeg emotivnog partnera ili bivšeg poslovnog partnera.

Devica- zamislite želju i očekujte neočekivano! Zaista vam se dešava promena koja će vam otvoriti potpuno nova životna vrata. Srećno!

Vaga- mlad Mesec vam donosi neverovatno jaku intuiciju. Tumačite znakove kraj puta, tumačite snove jer žele da vam skrenu pažnju!

Škorpija- stara ljubav kuca na vrata. Porodična situacija vas dovodi pred svešen čin i vi naglo presecate i nastavljate svojim putem.

Strelac- odlične promene na poslu. Ili napredak u trenutnoj firmi ili ponuda za potpuno novi posao !

Jarac- u vama se javlja potpuno nova filozofija života. Pristup prema svim sferama života će biti potpuno drgačiji!

Vodolija- u vaš život dolazi potpuno nova ljubav koja vas menja iz korena. Pojedinim Vodolijama se vraća osoba iz prošlosti ali vas to ne zanima. Takođe očekujte novu poslovnu ponudu i rešavanje imovinskog pitanja u vašu korist.

Pročitajte još: Vikend horoskop: Ribe očekuje iznenadni susret, a Škorpije prekidaju emotivnu vezu

Ribe- napredak u karijeri je tu. Postoji mogućnost da čujete neke ne baš dobre vesti kao i da uđete u sukob sa kolegama ali sve se na kraju završava pozitivno po vas.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas