Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
АСТРО

Да ли знате због чега је ПРВИ ЈАНУАР моћан датум? Урадите ОВО и испуниће вам се жеље!

Један се у нумерологији сматра главним бројем, а његова енергија је позитивна, моћна и симболизује срећу на вишем нивоу

1641050827_januar.jpg
Фото: Пеxелс
Oglas

Први јануар у којем имамо низ 1-1 због тога је магичан дан за визуализацију и манифестовање жеља. Број 11 је главни број који је повезан са кармом.

Прочитајте још: Последња цифра у датуму рођења може открити ДОСТА СТВАРИ: Сазнајте какву су вам судбину спремили БРОЈЕВИ

Овај број је и симбол духовног буђења. Појава овог броја указује да треба да се посветимо духовном, емотивном и личном развоју. Време је да пронађете своју животну сврху и искористите је у своју корист, а лекције које 1.1. научите, значиће вам током целе године.

Први јануар је битан датум

Овај број се сматра симболом високе енергије, интуиције, ентузијазма и креативне енергије. Данас је важно д аискористите креативност за испуњење својих жеља и чуда с емогу догодити ако се потрудите. Такође, 11 је број интуиције, па на овај датум треба пажљиво пратити знакове и смернице које нас могу одвести ка жељеној стази живота.

Данас морате обратити више пажње на своје мисли и идеје и требали бисте бити оптимистичнији. Важно је да верујете у своје способности! Један од задатака за магични 1.1. јесте да се дистанцирате у животу од свих негативних људи, али и да избаците негативна сећања из свог ума. Уколико ово урадите, бићете слободни, растерећени и отворени, па у 2022. можете постићи оно што желите.

Прочитајте још: Ова 3 хороскопска знака ће највероватније ОСТАТИ САМА у 2022. години

 

Низ 1-1 позитивно утиче и на љубавни живот. Нумеролози откривају да се на овај дан могу решити разни проблеми које сте имали у вези, као и да се можете охрабрити за нову љубав. Важно је само да отпустите стара лоша искуства и постанете свесни да је ЉУБАВ ваша снага и заслуга!

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas