Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Данас почиње период ВЛАДАВИНЕ Јарца: Трајаће све до 20. јануара, а са собом доноси тајне љубави и занимљива познанства

Боравак Сунца у знаку Јарца траје од 24. децембра до 20. јануара

1703406728_horoskop-2024.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Сазнајте шта вам месечни хороскоп предвиђа за период који је пред нама, за период боравка Сунца у знаку Јарца, од 24. децембра 2023. до 20. јануара 2024. године, шта вас чека на послу, у љубави, хоћете ли се слагати са укућанима, како ће вас служити здравље.

Увек прочитајте хороскоп и за ваш знак и за ваш подзнак, као и Месец (уколико знате где се налази у вашем личном хороскопу), како бисте добили комплетну астролошку слику о месечном утицају планета на ваш зодијачки знак.

Ован (21. 3 - 20. 4)

Посао: Венера, владалац вашег посла, крајем децембра улази у Стрелца, којим управља Јупитер а који у исто време креће директним ходом, што најављује зараду преко сарадње са странцима, предавашта, адвокатуре. Улазак вашег владаоца Марса у Јарца, 4. јануара, доноси вам напредовање у каријери, а млад Месец, 11. јануара, подршку особе на положају. У време последње и прве Месечеве четврти, 4. и 18. јануара, успех очекује уметнике и Овнове који се баве ризичним занимањима.

Љубав: Крајем децембра, Аморова стрела може да вас погоди на краћем путу у иностранству, предавању, трибини. Пазите се слаткоречивих удварача, после 2. јануара, када Меркур, планета комуникација, креће директним ходом и прави квадрат са Нептуном, симболом превара и заблуда. У време младог Месеца, 11. јануара, Овнови рођени крајем знака, могу да упознају интересантну особу, преко друштвене мреже или интернета.

Здравље: Осетљив коштано-зглобни систем.

Бик (21. 4 - 21. 5)

Посао: Крајем ове и почетком Нове године, планета просперитета и среће, Јупитер, креће директним ходом преко вашег знака а Меркур преко куће новца, доносећи вам зараду од предаваштва, туризма, маркетинга. Наглашен знак Јарца, са чак четири планете, после 14. јануара, ставља акценат на сарадњу са странцима, али пазите шта потписујете! У време последње и прве Месечеве четврти, 4. и 18. јануара, стижу вам новац и понуда за хонорарни посао.

Љубав: Улазак вашег владаоца Венере у Стрелца, 29. децембра, наговештава страствени сусрет са једном Шкорпијом или Јарцем. Коњункција Меркура и Марса, владаоца партнерских односа, после 14. јануара доноси расправе са вољеном особом али и љубоморне сцене. У време младог Месеца, 11. јануара, слободне Бикове очекује познанство са неким ко често путује због посла, бави се адвокатуром или маркетингом.

Здравље: Проблеми са хормонима.

Близанци (22. 5 - 21. 6)

Посао: До краја децембра, новац пристиже преко послова са течностима, медицине, фармације. У време последње и прве Месечеве четврти, 4. и 18. јануара, увећање зараде могу да очекују уметници и Близанци чије занимање подразумева руковање новцем или носи већу дозу ризика. Мноштво планета у осмом астролошком пољу, после 14. јануара, где се налази и ваш владалац Меркур у коњункцији са Марсом, упозорава на опрез са улагањем новца у нове послове.

Љубав: Напет аспект између Нептуна и Венере, владаоца поља љубави у Стрелцу, после 29. децембра наговештава улазак у тајну романсу на послу. После 31. децембра, брачни или дугогодишњи партнер нервознија. Јунске Близанце, у првој половини периода, очекују бројни сусрети и познанства, а у време младог Месеца, 11. јануара, могу да се заљубе у особу која стиже са неког пута или живи у иностранству.

Здравље: Подложност повредама у спорту.

Рак (22. 6 - 22. 7)

Посао: Крајем ове и почетком Нове године, Јупитер и Меркур крећу директним ходом, доносећи вам обнову контаката са ино-партнерима. У време последње и прве Месечеве четврти, 4. и 18. јануара, очекују вас ванредни трошкови и сукоби са ауторитетима. Улазак Марса, планете акције, у Јарца, почетком године, доноси вам прилив енергије и ентузијазма, нарочито ако се радите у јавном или ИТ сектору, маркетингу, медијима. После 14. јануара, пазите шта потписујете и изјављујете.

Љубав: Транзит планете љубави, Венере, преко Стрелца, после 29. децембра, наговештава сусрет са старом симпатијом. У време младог Месеца у астролошком пољу партнерских односа, 11. јануара, преко пријатеља можете упознати нову љубав или да започнете заједнички живот са вољеном особом. У последњој седмици периода, партнер може покушати да вас убеди у нешто што вам никако не одговара.

Здравље: Проверите хормонски статус.

Лав (23. 7 - 22. 8)

Посао: Због наглашеног знака Јарца, у коме се налази и ваш владалац Сунце, чека вас много обавеза и састанака, нарочито у другој половини периода. Директан ход Меркура, који управља вашим пословним животом, после 2. јануара, доноси вам нове договоре. После 14. јануара, будите толерантнији према сарадницима. У време последње и прве Месечеве четврти, на 13. Ваге и 27. Овна, 4. и 18. јануара, новац вам пристиже преко креативних аранжмана и путовања.

Љубав: Планета љубави, крајем децембра, улази у астролошку кућу љубави, а њен владалац Јупитер креће директним ходом, доносећи вам нове сусрете и познанства. У другој половини периода, могућ раскид или раздвајање од партнера због неочекиваних околности. У време младог Месеца, 11. јануара, понашање вољене особе може да пољуља ваше поверење, ако сте рођени крајем знака.

Здравље: Осетљив нервни систем.

Девица (23. 8 - 22. 9)

Посао: Владалац вашег посла, Венера, крајем децембра улази у Стрелца, доносећи вам новац преко креативних делатности или спорта. После 2. јануара, директан ход вашег владаоца Меркура отвара вам нове могућности у пословању са странцима. Поведите више рачуна приликом склапања рачуна договора и потписивања уговора у последњој седмици периода. Око 4. и 18. јануара, успех очекује Девице које раде у маркетингу, ИТ сектору, на великим друштвеним пројектима.

Љубав: У првој недељи јануара, на породичном скупу, слави или рођендану, можете да упознате некога ко ће вас очарати на први поглед. Улазак Марса у астролошко поље љубави, после 4. јануара, слободним Девицама доноси страствени сусрет са особом која носи униформу на раду. У време младог Месеца у Јарцу, 11. јануара, на путу, предавању или семинару, можете да упознате харизматичног Јарца или Шкорпију.

Здравље: Подложност повредама.

Вага (23. 9 - 22. 10)

Посао: Крајем старе и почетком Нове године, ваш владалац Венера, планета новца, улази у Стрелца, а Јупитер, планета просперитета, креће директним ходом, што вам доноси новац преко интелектуалних и послова који укључују честа путовања. Последња и прва Месечева четврт, 4. и 18. јануара, најављује договор о исплативом аранжману и увећање прихода Вагама које су преко посла присутне у јавности. После 14. јануара, припазите шта изјављујете и потписујете.

Љубав: Улазак Марса у знак Јарца, 4. јануара, уноси тензију у ваш однос са брачним или дугогодишњим партнером, која може кулминирати средином јануара када су могуће и расправе са члановима породице. У време младог Месеца, симбола емоција, 11. јануара, вашу пажњу може да привуче лекар или неко ко се бави ризичним занимањем. Партнерова љубомора, крајем периода, може бити узрок конфликта или раскида.

Здравље: Пазите се за воланом.

Шкорпија (23. 10 - 22. 11)

Посао: Почетком јануара, ваш владалац Марс, планета акције, улази у Јарца, доносећи вам прилив енергије и ентузијазма, обнову сарадње са ино-партнерима и послова са некретнинама. Ако сте преко посла присутни у јавности, бићете успешни. Спој Марса и Меркура, после 14. јануара, упозорава на опрез у дефинисању нових уговора. У време последње и прве Месечеве четврти, 4. и 18. јануара, будите опрезнији у договорима са странцима и толерантнији према сарадницима.

Љубав: Прелазак Венере, која управља вашим емотивним животом, преко Стрелца, после 29. децембра доноси вам сусрет са шармантном особом на краћем путу у иностранству. У време младог Месеца, 11. јануара, слободне Шкорпије могу да преко посла упознају некога ко ће их озбиљно заинтересовати, док заузете очекује одлазак на пут са дугогодишњим партнером.

Здравље: Чувајте се у саобраћају!

Стрелац (23.11 - 21. 12)

Посао: Ваш владалац Јупитер, планета просперитета и контаката са странцима, 31. децембра креће директним ходом преко астролошког поља посла, па у Нову годину улазите са дебљим новчаником. Ипак, после 2. јануара, Стрелци рођени крајем знака морају да припазе да их неко не превари или обмане. У време последње и прве Месечеве четврти, 4. и 18. јануара, можете да очекујете увећање прихода преко иностранства, креативних и занимања у вези са спортом.

Љубав: Са Венером у вашем знаку, после 29. децембра, бићете знак у тренду, омиљени и популарни у друштву супротног пола. Почетком јануара, добијате позив за излазак од некога ко стиже са дужег пута. Млад Месец, 11. јануара, доноси вам страствени сусрет са харизматичном особом. Меркур, 14. јануара, улази у знак Јарца, доносећи вам упознавање преко интернета са неким ко носи униформу на раду.

Здравље: Избегавајте масну и љуту храну.

Јарац (22. 12 - 20. 1)

Посао: Крајем децембра, можете да очекујете увећање прихода преко паралелних или хонорарних ангажмана. У време последње и прве Месечеве четврти, 4. и 18. јануара, клоните се расправа са женама и сарадницима на послу. Због напете коњункције Меркура и Марса у вашем знаку, у последњој недељи периода, избегавајте склапање договора са странцима. Крајем периода, успех очекује Јарчеве треће декаде чије занимање има везе са уметношћу или спортом.

Љубав: Крајем децембра, слободни Јарчеви могу да уђу у тајну романсу са заузетом особом, али би морали да буду опрезни како се не би нашли у центру скандала. Са чак четири планете у вашем знаку, после 14. јануара, нећете моћи да останете непримећени, нарочито у друштву супротног пола. У време младог Месеца, 11. јануара, брачном партнеру ће бити потребна ваша подршка, јер ће бити преокупиран обавезама.

Здравље: Чувајте се повреда.

Водолија (21. 1 - 19. 2)

Посао: Нову годину започињете са Венером у астролошком пољу изненађења и Јупитером у директном ходу, што најављује бољу финансијску ситуацију преко сарадње са иностраним партнерима. Средином периода, избегавајте расправе са сарадницима и надређенима. Одговарају вам последња и прва Месечева четврт, у Ваги и Овну, 4. и 18. јануара, јер вам доносе зараду преко занимања која подразумевају чешћа путовања у иностранство и униформу на радном месту.

Љубав: Меркур, који је задужен за ваш љубавни живот, креће директним ходом 2. јануара, због чега ћете бити у прилици да обновити дописивање са заузетом особом. После 14. јануара, емотивни партнер може бити нестрпљивији, због договора око одласка на заједнички пут. У време младог Месеца, 11. јануара, слободне Водолије могу ући у тајну везу са лекаром, научником, или фармацеутом.

Здравље: Бол у зглобовима.

Рибе (20. 2 - 20. 3)

Посао: Позиције планета новца и просперитета, Венере и вашег сувладаоца Јупитера, који 31. децембра креће директним ходом преко астролошког поља бизниса, доноси вам обнову контаката са странцима и увећање прихода. У време последње и прве Месечеве четврти, 4. и 18. јануара, избегавајте непотребне трошкове и сукобе са ауторитетима. У последњој недељи периода, може да вас разочара понашање једног пријатеља.

Љубав: Меркур, који управља пољем односа са партнером, 2. јануара креће директним ходом и прави изазован аспект са владаоцем Нептуном, доносећи слободним Рибама могућност заљубљивања. После 14. јануара, тешко ће успети да се одбране од удварања харизматичне особе која носи униформу на раду. У време младог Месеца, 11. јануара, заузете Рибе очекује одлазак на заједнички пут са вољеном особом.

Здравље: Узимајте више течности.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas