Oglas
· · Komentari: 0

Danas počinje period VLADAVINE Jarca: Trajaće sve do 20. januara, a sa sobom donosi tajne ljubavi i zanimljiva poznanstva

Boravak Sunca u znaku Jarca traje od 24. decembra do 20. januara

1703406728_horoskop-2024.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Saznajte šta vam mesečni horoskop predviđa za period koji je pred nama, za period boravka Sunca u znaku Jarca, od 24. decembra 2023. do 20. januara 2024. godine, šta vas čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje.

Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak, kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o mesečnom uticaju planeta na vaš zodijački znak.

Ovan (21. 3 - 20. 4)

Posao: Venera, vladalac vašeg posla, krajem decembra ulazi u Strelca, kojim upravlja Jupiter a koji u isto vreme kreće direktnim hodom, što najavljuje zaradu preko saradnje sa strancima, predavašta, advokature. Ulazak vašeg vladaoca Marsa u Jarca, 4. januara, donosi vam napredovanje u karijeri, a mlad Mesec, 11. januara, podršku osobe na položaju. U vreme poslednje i prve Mesečeve četvrti, 4. i 18. januara, uspeh očekuje umetnike i Ovnove koji se bave rizičnim zanimanjima.

LJubav: Krajem decembra, Amorova strela može da vas pogodi na kraćem putu u inostranstvu, predavanju, tribini. Pazite se slatkorečivih udvarača, posle 2. januara, kada Merkur, planeta komunikacija, kreće direktnim hodom i pravi kvadrat sa Neptunom, simbolom prevara i zabluda. U vreme mladog Meseca, 11. januara, Ovnovi rođeni krajem znaka, mogu da upoznaju interesantnu osobu, preko društvene mreže ili interneta.

Zdravlje: Osetljiv koštano-zglobni sistem.

Bik (21. 4 - 21. 5)

Posao: Krajem ove i početkom Nove godine, planeta prosperiteta i sreće, Jupiter, kreće direktnim hodom preko vašeg znaka a Merkur preko kuće novca, donoseći vam zaradu od predavaštva, turizma, marketinga. Naglašen znak Jarca, sa čak četiri planete, posle 14. januara, stavlja akcenat na saradnju sa strancima, ali pazite šta potpisujete! U vreme poslednje i prve Mesečeve četvrti, 4. i 18. januara, stižu vam novac i ponuda za honorarni posao.

LJubav: Ulazak vašeg vladaoca Venere u Strelca, 29. decembra, nagoveštava strastveni susret sa jednom Škorpijom ili Jarcem. Konjunkcija Merkura i Marsa, vladaoca partnerskih odnosa, posle 14. januara donosi rasprave sa voljenom osobom ali i ljubomorne scene. U vreme mladog Meseca, 11. januara, slobodne Bikove očekuje poznanstvo sa nekim ko često putuje zbog posla, bavi se advokaturom ili marketingom.

Zdravlje: Problemi sa hormonima.

Blizanci (22. 5 - 21. 6)

Posao: Do kraja decembra, novac pristiže preko poslova sa tečnostima, medicine, farmacije. U vreme poslednje i prve Mesečeve četvrti, 4. i 18. januara, uvećanje zarade mogu da očekuju umetnici i Blizanci čije zanimanje podrazumeva rukovanje novcem ili nosi veću dozu rizika. Mnoštvo planeta u osmom astrološkom polju, posle 14. januara, gde se nalazi i vaš vladalac Merkur u konjunkciji sa Marsom, upozorava na oprez sa ulaganjem novca u nove poslove.

LJubav: Napet aspekt između Neptuna i Venere, vladaoca polja ljubavi u Strelcu, posle 29. decembra nagoveštava ulazak u tajnu romansu na poslu. Posle 31. decembra, bračni ili dugogodišnji partner nervoznija. Junske Blizance, u prvoj polovini perioda, očekuju brojni susreti i poznanstva, a u vreme mladog Meseca, 11. januara, mogu da se zaljube u osobu koja stiže sa nekog puta ili živi u inostranstvu.

Zdravlje: Podložnost povredama u sportu.

Rak (22. 6 - 22. 7)

Posao: Krajem ove i početkom Nove godine, Jupiter i Merkur kreću direktnim hodom, donoseći vam obnovu kontakata sa ino-partnerima. U vreme poslednje i prve Mesečeve četvrti, 4. i 18. januara, očekuju vas vanredni troškovi i sukobi sa autoritetima. Ulazak Marsa, planete akcije, u Jarca, početkom godine, donosi vam priliv energije i entuzijazma, naročito ako se radite u javnom ili IT sektoru, marketingu, medijima. Posle 14. januara, pazite šta potpisujete i izjavljujete.

LJubav: Tranzit planete ljubavi, Venere, preko Strelca, posle 29. decembra, nagoveštava susret sa starom simpatijom. U vreme mladog Meseca u astrološkom polju partnerskih odnosa, 11. januara, preko prijatelja možete upoznati novu ljubav ili da započnete zajednički život sa voljenom osobom. U poslednjoj sedmici perioda, partner može pokušati da vas ubedi u nešto što vam nikako ne odgovara.

Zdravlje: Proverite hormonski status.

Lav (23. 7 - 22. 8)

Posao: Zbog naglašenog znaka Jarca, u kome se nalazi i vaš vladalac Sunce, čeka vas mnogo obaveza i sastanaka, naročito u drugoj polovini perioda. Direktan hod Merkura, koji upravlja vašim poslovnim životom, posle 2. januara, donosi vam nove dogovore. Posle 14. januara, budite tolerantniji prema saradnicima. U vreme poslednje i prve Mesečeve četvrti, na 13. Vage i 27. Ovna, 4. i 18. januara, novac vam pristiže preko kreativnih aranžmana i putovanja.

LJubav: Planeta ljubavi, krajem decembra, ulazi u astrološku kuću ljubavi, a njen vladalac Jupiter kreće direktnim hodom, donoseći vam nove susrete i poznanstva. U drugoj polovini perioda, moguć raskid ili razdvajanje od partnera zbog neočekivanih okolnosti. U vreme mladog Meseca, 11. januara, ponašanje voljene osobe može da poljulja vaše poverenje, ako ste rođeni krajem znaka.

Zdravlje: Osetljiv nervni sistem.

Devica (23. 8 - 22. 9)

Posao: Vladalac vašeg posla, Venera, krajem decembra ulazi u Strelca, donoseći vam novac preko kreativnih delatnosti ili sporta. Posle 2. januara, direktan hod vašeg vladaoca Merkura otvara vam nove mogućnosti u poslovanju sa strancima. Povedite više računa prilikom sklapanja računa dogovora i potpisivanja ugovora u poslednjoj sedmici perioda. Oko 4. i 18. januara, uspeh očekuje Device koje rade u marketingu, IT sektoru, na velikim društvenim projektima.

LJubav: U prvoj nedelji januara, na porodičnom skupu, slavi ili rođendanu, možete da upoznate nekoga ko će vas očarati na prvi pogled. Ulazak Marsa u astrološko polje ljubavi, posle 4. januara, slobodnim Devicama donosi strastveni susret sa osobom koja nosi uniformu na radu. U vreme mladog Meseca u Jarcu, 11. januara, na putu, predavanju ili seminaru, možete da upoznate harizmatičnog Jarca ili Škorpiju.

Zdravlje: Podložnost povredama.

Vaga (23. 9 - 22. 10)

Posao: Krajem stare i početkom Nove godine, vaš vladalac Venera, planeta novca, ulazi u Strelca, a Jupiter, planeta prosperiteta, kreće direktnim hodom, što vam donosi novac preko intelektualnih i poslova koji uključuju česta putovanja. Poslednja i prva Mesečeva četvrt, 4. i 18. januara, najavljuje dogovor o isplativom aranžmanu i uvećanje prihoda Vagama koje su preko posla prisutne u javnosti. Posle 14. januara, pripazite šta izjavljujete i potpisujete.

LJubav: Ulazak Marsa u znak Jarca, 4. januara, unosi tenziju u vaš odnos sa bračnim ili dugogodišnjim partnerom, koja može kulminirati sredinom januara kada su moguće i rasprave sa članovima porodice. U vreme mladog Meseca, simbola emocija, 11. januara, vašu pažnju može da privuče lekar ili neko ko se bavi rizičnim zanimanjem. Partnerova ljubomora, krajem perioda, može biti uzrok konflikta ili raskida.

Zdravlje: Pazite se za volanom.

Škorpija (23. 10 - 22. 11)

Posao: Početkom januara, vaš vladalac Mars, planeta akcije, ulazi u Jarca, donoseći vam priliv energije i entuzijazma, obnovu saradnje sa ino-partnerima i poslova sa nekretninama. Ako ste preko posla prisutni u javnosti, bićete uspešni. Spoj Marsa i Merkura, posle 14. januara, upozorava na oprez u definisanju novih ugovora. U vreme poslednje i prve Mesečeve četvrti, 4. i 18. januara, budite oprezniji u dogovorima sa strancima i tolerantniji prema saradnicima.

LJubav: Prelazak Venere, koja upravlja vašim emotivnim životom, preko Strelca, posle 29. decembra donosi vam susret sa šarmantnom osobom na kraćem putu u inostranstvu. U vreme mladog Meseca, 11. januara, slobodne Škorpije mogu da preko posla upoznaju nekoga ko će ih ozbiljno zainteresovati, dok zauzete očekuje odlazak na put sa dugogodišnjim partnerom.

Zdravlje: Čuvajte se u saobraćaju!

Strelac (23.11 - 21. 12)

Posao: Vaš vladalac Jupiter, planeta prosperiteta i kontakata sa strancima, 31. decembra kreće direktnim hodom preko astrološkog polja posla, pa u Novu godinu ulazite sa debljim novčanikom. Ipak, posle 2. januara, Strelci rođeni krajem znaka moraju da pripaze da ih neko ne prevari ili obmane. U vreme poslednje i prve Mesečeve četvrti, 4. i 18. januara, možete da očekujete uvećanje prihoda preko inostranstva, kreativnih i zanimanja u vezi sa sportom.

LJubav: Sa Venerom u vašem znaku, posle 29. decembra, bićete znak u trendu, omiljeni i popularni u društvu suprotnog pola. Početkom januara, dobijate poziv za izlazak od nekoga ko stiže sa dužeg puta. Mlad Mesec, 11. januara, donosi vam strastveni susret sa harizmatičnom osobom. Merkur, 14. januara, ulazi u znak Jarca, donoseći vam upoznavanje preko interneta sa nekim ko nosi uniformu na radu.

Zdravlje: Izbegavajte masnu i ljutu hranu.

Jarac (22. 12 - 20. 1)

Posao: Krajem decembra, možete da očekujete uvećanje prihoda preko paralelnih ili honorarnih angažmana. U vreme poslednje i prve Mesečeve četvrti, 4. i 18. januara, klonite se rasprava sa ženama i saradnicima na poslu. Zbog napete konjunkcije Merkura i Marsa u vašem znaku, u poslednjoj nedelji perioda, izbegavajte sklapanje dogovora sa strancima. Krajem perioda, uspeh očekuje Jarčeve treće dekade čije zanimanje ima veze sa umetnošću ili sportom.

LJubav: Krajem decembra, slobodni Jarčevi mogu da uđu u tajnu romansu sa zauzetom osobom, ali bi morali da budu oprezni kako se ne bi našli u centru skandala. Sa čak četiri planete u vašem znaku, posle 14. januara, nećete moći da ostanete neprimećeni, naročito u društvu suprotnog pola. U vreme mladog Meseca, 11. januara, bračnom partneru će biti potrebna vaša podrška, jer će biti preokupiran obavezama.

Zdravlje: Čuvajte se povreda.

Vodolija (21. 1 - 19. 2)

Posao: Novu godinu započinjete sa Venerom u astrološkom polju iznenađenja i Jupiterom u direktnom hodu, što najavljuje bolju finansijsku situaciju preko saradnje sa inostranim partnerima. Sredinom perioda, izbegavajte rasprave sa saradnicima i nadređenima. Odgovaraju vam poslednja i prva Mesečeva četvrt, u Vagi i Ovnu, 4. i 18. januara, jer vam donose zaradu preko zanimanja koja podrazumevaju češća putovanja u inostranstvo i uniformu na radnom mestu.

LJubav: Merkur, koji je zadužen za vaš ljubavni život, kreće direktnim hodom 2. januara, zbog čega ćete biti u prilici da obnoviti dopisivanje sa zauzetom osobom. Posle 14. januara, emotivni partner može biti nestrpljiviji, zbog dogovora oko odlaska na zajednički put. U vreme mladog Meseca, 11. januara, slobodne Vodolije mogu ući u tajnu vezu sa lekarom, naučnikom, ili farmaceutom.

Zdravlje: Bol u zglobovima.

Ribe (20. 2 - 20. 3)

Posao: Pozicije planeta novca i prosperiteta, Venere i vašeg suvladaoca Jupitera, koji 31. decembra kreće direktnim hodom preko astrološkog polja biznisa, donosi vam obnovu kontakata sa strancima i uvećanje prihoda. U vreme poslednje i prve Mesečeve četvrti, 4. i 18. januara, izbegavajte nepotrebne troškove i sukobe sa autoritetima. U poslednjoj nedelji perioda, može da vas razočara ponašanje jednog prijatelja.

LJubav: Merkur, koji upravlja poljem odnosa sa partnerom, 2. januara kreće direktnim hodom i pravi izazovan aspekt sa vladaocem Neptunom, donoseći slobodnim Ribama mogućnost zaljubljivanja. Posle 14. januara, teško će uspeti da se odbrane od udvaranja harizmatične osobe koja nosi uniformu na radu. U vreme mladog Meseca, 11. januara, zauzete Ribe očekuje odlazak na zajednički put sa voljenom osobom.

Zdravlje: Uzimajte više tečnosti.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas