· · Коментари: 0

Дневни хороскоп 28. октобар: ДЕВИЦЕ преувеличавају своју улогу, БЛИЗАНЦИ клоните се униформисаних лица

Један знак очекују промене

1666863790_policija.jpg
Фото: Пеxелс

ОВАН

Препуни сте оптимизма и елана тако да помало губите реалну слику о могућностима које су пред вама. Велики планови и амбиције могу бити заустављени неочекивано неповољним одлукама надлежних који вашу идеју искључују у старту.

Прочитајте још: ПОСЛОВНИ ХОРОСКОП ЗА НОВЕМБАР 2022: Изазован период за ПЕТ ХОРОСКОПСКИХ ЗНАКОВА
 
БИК

Дан почињете добро расположени, испуњени еланом. Добре вести и благонаклоност околине испуњавају вас оптимизмом. Ипак, без обзира на добар осећај који вас носи, будите спремни и на могућу непријатност која вас предвече очекује.
 
БЛИЗАНЦИ

Данас сте изложени ризику повређивања. Прави разлог томе је потиснута љутња која вас може довести у ситуацију да својом непажњом направите превид и изазовете већу штету. Осим тога, избегавајте службена лица као и особе које су униформисане.
 
РАК

Сва ваша пажња је усмерена на проблематичну ситуацију која се одвија у кругу ваше породице. Кулминација свега стиже данас, а добра вест је да је решење једноставно и за вас повољно. Након великих турбуленција, предстоји велико олакшање.
 
ЛАВ

Никако да стигнете до циља који сте, пре извесног времена, зацртали. Ситуација се неочекивано мења, све указује на то да ће неповољне вести одложити дуго припремане планове. Не губите наду, ускоро стиже још боља понуда.
 
ДЕВИЦА

Преувеличавате своју улогу у свему. Свесни сте својих квалитета па вас тренутни занос наводи да поверујете да сте безгрешни. Осим тога, наглашено сте романтични па је ово дан у коме ће, можда, ваш партнер највише уживати у свему.
 
ВАГА

Догађај дана може бити конструктивна расправа у коју вас увлаче сарадници за које нисте знали да су на вашој страни. Паралелно с тим стиже подршка и од вољене особе па вашем оптимизму и добром расположењу нема краја.
 
ШКОРПИЈА

Приморани сте да чувате туђе тајне, а то вам тешко пада. Свесни сте да је решење нечијег проблема једноставно, али нисте у позицији да се умешате. Останите стрпљиви, јер, чак и када бисте проговорили, нико вас не би схватио озбиљно.
 
СТРЕЛАЦ

Покушавате да у свој посао унесете иновације о којима дуго размишљате. Чекате повољан тренутак да предлог о томе предочите људима који су одговорни за то. Не смете предуго чекати, преузмите иницијативу и најавите разговор.
 
ЈАРАЦ

Ангажовани сте на више страна. Без обзира на то што напорно радите ви у томе и уживате. Поведите рачуна о својој физичкој кондицији, јер, неуредан живот и премор узимају маха. Уколико се не зауставите, предстоји вам озбиљан пад енергије и прехлада.
 
ВОДОЛИЈА

Нешто важно на чему сте радили поприма нову нову форму. Инсистирање на побољшању комуникације може вас на кратко деконцентрисати и навести да у важном тренутку направите превид. Будите опрезни у саобраћају, нарочито уколико сте возач.

Прочитајте још: ЉУБАВНИ ХОРОСКОП ЗА НОВЕМБАР 2022: Следи период РАДИКАЛНИХ ПРОМЕНА ЗА СВАКИ ЗНАК- Пуцање веза, враћање особа из прошлости, фаталне љубави
 
РИБЕ

Помало сте уморни од интензивног дружења којим вас је партнер префорсирао у последње време. Након силних дешавања, доживљаја и провода, потребан вам је мали заслужени одмор. Не оклевајте, саопштите то вољеној особи.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.