· · Коментари: 0
АСТРО

Дневни хороскоп 30. јун: ЛАВ се упетљао у зачарани круг, ВАГА под великим притиском

Сазнајте како су вам звезде наклоњене

1656333713_haos.jpg
Фото: унспласх.цом

ОВАН

Ваше присуство је пожељно на свакој забави. Од вас зависи хоћете ли искористити вече и упознати особу која жели да вам се приближи. Да би угођај био комплетан, савладајте своју духовитост како не бисте оставили утисак неозбиљне особе.

Прочитајте још: Астролози упозоравају: Ова ЧЕТИРИ ДАТУМА у ЈУЛУ биће НАЈТЕЖА за све знакове
 
БИК

Мали предах вам много значи. Краткотрајно пуњење позитивном енергијом потпомогнуто је пажњом вољене особа која вас данас несебично обасипа. Уживајте у драгоценој паузи, требаће вам много кондиције за обавезе које предстоје.
 
БЛИЗАНЦИ

Стижу неповољне пословне вести од пријатеља или дугогодишњег сарадника који се налази у далеком иностранству. До краја дана схватићете да није тако црно како вам се на први поглед учинило. У љубави очекујте пријатно изненађење.
 
РАК

Око вас се гомила хаос а ви се у томе слабо сналазите. Стагнирате на месту где сте се затекли, али не губите наду. Све ово што се данас дешава, у суштини, отвара повољне прилике које ви већ, негде у себи, увелико слутите.
 
ЛАВ

Упетљали сте се у зачарани круг. Решење вам се налази испред носа, али ви се упорно држите старе приче која оправдава сву блокаду у којој сте се нашли. Одговорност сваљујете на ближње, превиђате да сте ви креатор своје среће, а не они.
 
ДЕВИЦА

Постоји шанса да се ваша жеља за променом радног места оствари. Водите рачуна, морате бити свесни, да ако то учините након тога улазите у потпуно нови живот после чега нема повратка на старо. Размислите да ли је то оно што управо желите.
 
ВАГА

Под великим сте притиском и од вас се очекује да спроведете не баш популарне мере. Својим присуством нећете успети да спречите жустре расправе у којима ће бити и тешких речи. Заузмите став и без пуно речи саопштите шта имате.
 
ШКОРПИЈА

Нешто важно на чему сте радили поприма нову нову форму. Инсистирање на побољшању комуникације може вас на кратко деконцентрисати и навести да у важном тренутку направите превид. Будите опрезни у саобраћају, нарочито уколико сте возач.
 
СТРЕЛАЦ

Могућа је понуда за партнерство са утицајном особом која вам се у живот враћа као неко од кога сте некада давно много научили. Можда вам идеја не делује примамљиво јер не нуди брз успех. Не оклевајте, јер ћете на такву шансу још дуго чекати.
 
ЈАРАЦ

С једне стране имате вама надређене људе, а с друге стране оне који су испод вас и чекају ваш потез од кога зависи њихова судбина. Да бисте свима удовољили, морате поштено одмерити. Будите одлучни, ваш осећај за правду ће победити.
 
ВОДОЛИЈА

Предстоје вам пријатни пословни разговори. Иако сте у тајности повлачили неке потезе, ваш труд и залагање на радном месту нису прошли неопажено. С друге стране, благо затезање односа са вољеном особом је пролазно па је упутно да се уопште не обазирете на то.

Прочитајте још: Коме ЈУЛ МЕСЕЦ пружа још једну љубавну шансу, а коме доноси потпуно ново искуство?!
 
РИБЕ

Бежите из реалности тако што се препуштате царству маште и снова. Погрешно тумачите љубазност једне особе која вам својим благонаклоним понашањем шаље сигнал да вас поштује, а ви верујете да је у изгледу кокетирање и најава љубавне авантуре.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.