· · Коментари: 0
АСТРО

Дневни хороскоп за 08. децембар: РАКОВИ су превише увредљиви, ШКОРПИЈЕ несигурне

Поједини знакови мораће да мало одахну и пословне ствари препусте другима

1670337205_horoskop.jpg
Фото: Схуттерстоцк

ОВАН

Прија вам близина особе која вас инспирише на посебан начин. Право је време да повучете конкретне потезе и необавезно познанство преточите у нешто дубље. Ако своје идеје спроведете у дела, можда ће то значити и почетак једне лепе љубавне везе.

Прочитајте још: ПУН МЕСЕЦ У БЛИЗАНЦИМА 8. ДЕЦЕМБРА: Доноси нам свађе и брзоплетост, а посебно ће се ОДРАЗИТИ НА ОВА ЧЕТИРИ ХОРОСКОПСКА ЗНАКА
 
БИК

У љубавним односима сте превише ноншалантни. Ваша жудња за слободом може бити окидач за непријатне расправе. Уколико се не уозбиљите и не прихватите критике, обична расправа може прерасти у озбиљан сукоб после кога следи разлаз.
 
БЛИЗАНЦИ

Може вам се десити да од вас потекне информација коју ће неко да злоупотреби. Није вам лако да се обуздате али тренутно је најбоље да ћутите. Пазите шта говорите, чак и у окружењу које нема никакве везе с вашим професионалним животом.
 
РАК

Превише сте увредљиви. Љутња штети вашем имиџу јер мало људи разуме да иза тога кријете рањивост. Дан је такав да је боље да се окренете љубавном плану или породици. Мало разоноде и дружење с особама које вас воле, вашој души учиниће чуда.
 
ЛАВ

Оптерећени сте послом. Иако је атмосфера напета, ваша нестрпљивост може додатно отежати положај, не само вама већ и окружењу. Да бисте избегли непријатности морате одолети бројним искушењима и провокацијама. Не улазите у сувишне дискусије.
 
ДЕВИЦА

Бежите из реалности тако што се препуштате царству маште и снова. Погрешно тумачите љубазност једне особе која вам својим благонаклоним понашањем шаље сигнал да вас поштује, а ви верујете да је у изгледу кокетирање и најава љубавне авантуре.
 
ВАГА

Окружују вас људи који вам упорно говоре шта и како треба да радите. Иако нисте тражили туђе мишљење, полако али сигурно почињете да прихватате њихов модел понашања. Не личи на вас да мислите туђом главом, на време се дистанцирајте.
 
ШКОРПИЈА

Нисте сигурни у своје потенцијале. Размишљате како да побољшате ефикасност и неком иновацијом поправите своју финансијску ситуацију. Искористите прилику да окупите око себе пријатеље који вам могу помоћи у свему, па и послу.
 
СТРЕЛАЦ

Без обзира на све што сте планирали, будите спремни да одложите већину активности. Преценили сте своје могућности, па хтели ви то или не, бићете принуђени да део одговорности препустите блиским сарадницима. Искористите ово за кратак предах.
 
ЈАРАЦ

Шта год да започнете завршиће се хаосом. За вас је најпаметније да избегнете све ситуације у којима бисте водили главну реч. Ако у обављању свог посла користите аутомобил, не крећите нигде пре него што посетите аутомеханичара.
 
ВОДОЛИЈА

Могући су проблеми у љубавним односима. У прошлости сте славили малу победу којом сте партнеру дали до знања где му је место. Данас то долази на наплату, а ваш ауторитет може бити пољуљан уколико свој его не обуздате на време.

Прочитајте још: ТАРОТ ХОРОСКОП за децембар: Ваге очекује ЕМОТИВНО тежак месец, а Близанце нова етапа у љубави и каријери
 
РИБЕ

Прижељкујете конкретне ствари. Све око вас је досадно и не знате за шта да се ухватите и да то прогласите данашњом звездом водиљом. Посао вам је досадио, а ни у кући нису бољи односи. Не посустајте, меланхолија је пролазна, као и овај дан.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.