· · Komentari: 0

PUN MESEC U BLIZANCIMA 8. DECEMBRA: Donosi nam svađe i brzopletost, a posebno će se ODRAZITI NA OVA ČETIRI HOROSKOPSKA ZNAKA

Poslednji pun Mesec u 2022. godini najviše će se odraziti na četiri horoskopska znaka

1670259528_shutterstock_2142428525.jpg
Foto: Shutterstock

Donosi nam svadje, rasprave i brzlopletoe akcije. Ključna reč je polako i dobro razmislite šta ćete reći! Najviše će njegov uticaj osetiti Bliznaci, Strelčevi , Ribe i Device. Kako će se odraziti na ostale znakove horoskopa?

Ovan

Izbegavajte sukobe i svađe, iako ćete biti prozvani. Ne dozvolite da vam jezik bude brži od pameti. Stupite u kontak sa rodbinom i prijateljima za koje niste imali vremena tokom godine, iznenadićete se koliko će vam prijati razgovori sa njima.

Bik

Na vas ovaj pun Mesec neće puno uticati. Bićete pošteđeni posle svih ovogodišnjih udara. Jedini savet je da ne trošite novac olako i da sa emotivnim partnerom ili porodicom ne ulazite u rasprave.

Pročitajte još: NEDELJNI HOROSKOP: Strelčevi okupirani poslom, Device očekuje velika promena u ljubavi

Blizanci

Stres je ključna reč! Previše je svega i usled toga možete nešto reći što može da ima zaista katastrofalne posledice! Partner trpi i tu dolazi takođe do svađe.

Rak

Lepo vreme, tj. možda i pravo, da povedete iskren i donekle surov razgovor sa emotivnim partnerom, ali i sa poslovnim partnerom.

Lav

Pun Mesec vam stvara potrebu za prijateljima i druženjem. Kako su svi donekle pod uticajem punog Meseca može se desiti da oni imaju burne reakcije kao i vi i da dođe do nerazumevanja, a u suštini niko ne misli to što je rekao.

Devica

Pun Mesec kod vas pokreće potvrdu za sigurnošću u karijeri. Želite to napismeno i dobićere. Ali baš povedite računa koje reči tada koristite da ne bi bile pogrešno protumačene.

Vaga

Vama donosi pad energije kao i neku vrstu zatvorenosti. Kako to nije u vašoj prirodi, potražite savet u porodici, domu i među prijateljima jer će vam to zaista prijati i pomoćiće vam.

Škorpija

Najviše povedite računa kome otvarate svoju dušu. Emotivno vi osećate neku nelagodu, ali ovog puta niste u pravu.

Strelac

Najviše vam je aktivirano polje ljubavi i partnerstva. Iz sigurnosti, mnogi Strelčevi će ući u vezu ili brak što je potpuno ispravno! Kako je i Mars retrogradan povedite računa da ne udjete u ozbiljnu svađu sa partnerom.

Pročitajte još: NAJVEĆI STEREOTIPI o HOROSKOPSKIM ZNAKOVIMA: Bikovi su lenji, Škorpije su opsesivne...

Jarac

Donosi vam psihičku nestabilnost, pa ako ne možete da sami izađete uz vakuuma, potražite stručnu pomoć. Posebno radite na imunitetu!

Vodolija

Sve ideje za biznis koje vam se roje kroz glavu pravo je vreme da ih manifestujete. Možda se malo bojite… nikako! Sada je pravo vreme. Napred!

Ribe

Okrećete se sebi, partneru i porodici. Shvatili ste da su to najvažnije stvari. Jedino nemojte bez obzira na sve ulaziti u svađe i reći grube reči jer ovaj pun Mesec može da toliko poremeti stvari da se one nikada više ne vrate na staro!

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.