Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Дневни хороскоп за петак 1. март 2024. године: Јарчеве очекује важан разговор са партнером, а Близанце сусрет са шармантном особом

Погледајте шта су вам звезде припремиле овог петка

1709277465_Foto-Shutterstock-horoskop-dnevni-mart.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Увек прочитајте хороскоп и за ваш знак и за ваш подзнак, као и Месец (уколико знате где се налази у вашем личном хороскопу), како бисте добили комплетну астролошку слику о утицају планета на ваш зодијачки знак.

ОВАН (21. 3 - 20. 4)

Астериоид Ерос у вашем знаку у добром аспекту са вашим владаоцем Плутоном, симболом харизме, чини вас неодољивим за супротни пол. Наглашен знак Риба, доноси вам тајне приходе, али и ванредне трошкове. Послушајте савет нутриционисте.

БИК (21. 4 - 21. 5)

Месец "преко пута" Јупитера и Урана у вашем знаку, доноси трзавице и расправе са вољеном особом али и са пословним партнером, нарочито ако се ради о једној Шкорпији. Није најбољи тренутак за подизање кредита. Пазите се повреда у кући.

БЛИЗАНЦИ (22. 5 - 21. 6)

Са вашим владаоцем Меркуром у пољу каријере, под повољним утицајем Месеца, можете да постигнете договор о исплативом послу. Слободне Близанце, у вечерњим сатима, очекује сусрет са једним шармантним Лавом. Проблеми са зглобовима.

РАК (22. 6 - 22. 7)

Прелазак Месеца, симбола емоција, преко вашег астролошког поља љубави, наговештава сусрет са старом симпатијом. Наглашен знак Риба, доноси вам новац преко послова са странцима и занимања која подразумевају руковање новцем. Несаница.

ЛАВ (23. 7 - 22. 8)

Добар аспект између вашег владаоца Сунца и Месеца у четвртом астролошком пољу, одговара Лавовима који се баве некретнинама, банкарима и особама које носе униформу на раду. Популарни сте у друштву, нарочито супротног пола. Осетљива кожа.

ДЕВИЦА (23. 8 - 22. 9)

Због наглашених поља партнерства, посла и иностранства, могућ договор о аранжману са странцима. Паралелни или хонорарни посао доноси вам увећање прихода. Позиција Месеца и љубавних планета, наговештава тајну романсу на послу.

ВАГА (23. 9 - 22. 10)

Позиција Месеца, који управља вашом каријером, доноси вам шансе за лепу зараду преко сарадње са странцима. Спој вашег владаоца Венере и Марса, симбола љубави и страсти, обећава сусрет са Водолијом у вечерњим сатима. Осетљива кожа.

ШКОРПИЈА (23. 10 - 22. 11)

Наглашен знак Риба доноси вам професионалну и финансијску сатисфакцију, ако ваше занимање има везе са уметношћу, спортом, образовањем најмлађих. Сусрет са старом симпатијом буди лепа сећања. Брачни партнер је склон расправама. Нервоза.

СТРЕЛАЦ (23.11 - 21. 12)

Транзит Месеца преко Шкорпије појачава вашу интуицију и доноси вам новац преко породичног посла, послова у осигурању, маркетингу. Партнер се труди да сакрије своју посесивност и љубомору. Будите опрезнији, ако потписујете уговор.

ЈАРАЦ (22. 12 - 20. 1)

Очекује вас промена плана у оквиру посла са особама које живе у иностранству. Преко пријатеља можете да упознате сексепилну особу о којој нећете престајати да размишљате. Брачни партнер жели да разговарате о важној теми.

ВОДОЛИЈА (21. 1 - 19. 2)

Месец у Шкорпији прави напет аспект са вашим владаоцем Ураном, симболом изненађења, доносећи вам промене у каријери или у некој самосталној делатности. Еротски спој Венере и Марса у вашем знаку доноси вам повећано интересовање супротног пола.

РИБЕ (20. 2 - 20. 3)

Транзит Месеца преко девете астролошке куће доноси вам пословне контакте са странцима, а аспекти Меркура који управља вашим љубавним животом, романтичан сусрет са једном Шкорпијом. Заузете Рибе очекује одлазак на пут са партнером.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas