Oglas
· · Komentari: 0

Dnevni horoskop za petak 1. mart 2024. godine: Jarčeve očekuje važan razgovor sa partnerom, a Blizance susret sa šarmantnom osobom

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile ovog petka

1709277465_Foto-Shutterstock-horoskop-dnevni-mart.jpg
Foto: Shutterstok
Oglas

Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak, kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Asterioid Eros u vašem znaku u dobrom aspektu sa vašim vladaocem Plutonom, simbolom harizme, čini vas neodoljivim za suprotni pol. Naglašen znak Riba, donosi vam tajne prihode, ali i vanredne troškove. Poslušajte savet nutricioniste.

BIK (21. 4 - 21. 5)

Mesec "preko puta" Jupitera i Urana u vašem znaku, donosi trzavice i rasprave sa voljenom osobom ali i sa poslovnim partnerom, naročito ako se radi o jednoj Škorpiji. Nije najbolji trenutak za podizanje kredita. Pazite se povreda u kući.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Sa vašim vladaocem Merkurom u polju karijere, pod povoljnim uticajem Meseca, možete da postignete dogovor o isplativom poslu. Slobodne Blizance, u večernjim satima, očekuje susret sa jednim šarmantnim Lavom. Problemi sa zglobovima.

RAK (22. 6 - 22. 7)

Prelazak Meseca, simbola emocija, preko vašeg astrološkog polja ljubavi, nagoveštava susret sa starom simpatijom. Naglašen znak Riba, donosi vam novac preko poslova sa strancima i zanimanja koja podrazumevaju rukovanje novcem. Nesanica.

LAV (23. 7 - 22. 8)

Dobar aspekt između vašeg vladaoca Sunca i Meseca u četvrtom astrološkom polju, odgovara Lavovima koji se bave nekretninama, bankarima i osobama koje nose uniformu na radu. Popularni ste u društvu, naročito suprotnog pola. Osetljiva koža.

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Zbog naglašenih polja partnerstva, posla i inostranstva, moguć dogovor o aranžmanu sa strancima. Paralelni ili honorarni posao donosi vam uvećanje prihoda. Pozicija Meseca i ljubavnih planeta, nagoveštava tajnu romansu na poslu.

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Pozicija Meseca, koji upravlja vašom karijerom, donosi vam šanse za lepu zaradu preko saradnje sa strancima. Spoj vašeg vladaoca Venere i Marsa, simbola ljubavi i strasti, obećava susret sa Vodolijom u večernjim satima. Osetljiva koža.

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Naglašen znak Riba donosi vam profesionalnu i finansijsku satisfakciju, ako vaše zanimanje ima veze sa umetnošću, sportom, obrazovanjem najmlađih. Susret sa starom simpatijom budi lepa sećanja. Bračni partner je sklon raspravama. Nervoza.

STRELAC (23.11 - 21. 12)

Tranzit Meseca preko Škorpije pojačava vašu intuiciju i donosi vam novac preko porodičnog posla, poslova u osiguranju, marketingu. Partner se trudi da sakrije svoju posesivnost i ljubomoru. Budite oprezniji, ako potpisujete ugovor.

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Očekuje vas promena plana u okviru posla sa osobama koje žive u inostranstvu. Preko prijatelja možete da upoznate seksepilnu osobu o kojoj nećete prestajati da razmišljate. Bračni partner želi da razgovarate o važnoj temi.

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Mesec u Škorpiji pravi napet aspekt sa vašim vladaocem Uranom, simbolom iznenađenja, donoseći vam promene u karijeri ili u nekoj samostalnoj delatnosti. Erotski spoj Venere i Marsa u vašem znaku donosi vam povećano interesovanje suprotnog pola.

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Tranzit Meseca preko devete astrološke kuće donosi vam poslovne kontakte sa strancima, a aspekti Merkura koji upravlja vašim ljubavnim životom, romantičan susret sa jednom Škorpijom. Zauzete Ribe očekuje odlazak na put sa partnerom.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas