Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Дневни хороскоп за 10. новембар 2023 године: Слободни Лавови ће упознати шармантну особу, а Девице очекује повећање прихода

Сазнајте шта су вам звезде припремиле за последњи дан радне недеље

1699600531_Foto-shutterstock-horoskop-astro.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Увек прочитајте хороскоп и за ваш знак и за ваш подзнак, као и Месец (уколико знате где се налази у вашем личном хороскопу), како бисте добили комплетну астролошку слику о утицају планета на ваш зодијачки знак.

Ован (21. 3 - 20. 4)

Месец прави изазован аспект са Ураном у астролошком пољу посла, доносећи вам ванредне трошкове. Напет аспект са Плутоном у кући каријере, упозорава да избегавате расправе са надређенима. Добијате романтичну поруку од једне Ваге.

 Бик (21. 4 - 21. 5)

Изазовни аспекти Месеца са Јупитером и Ураном у вашем знаку, чине вас склоним претеривању у свему, а посебно у трошењу новца. Добар аспект са вашим владаоцем Венером, планетом љубави, наговештава познанство са млађом особом.

Близанци (22. 5 - 21. 6)

Квадрат између вашег владаоца Меркура и Сатурна у деветој астролошкој кући, одговара Близанцима који раде у туризму, маркетингу, баве се предаваштвом или често путују због посла. Позиција Месеца упозорава да сее клоните непотребних трошкова.

Рак (22. 6 - 22. 7)

Ваш владалац Месец у астролошком пољу приватног бизниса, под утицајем Венере, планете новца, доноси вам зараду преко послова са некретнинама и грађевинским радовима. Одложите договоре са странцима, а уколико то није могуће, будите опрезнији.

Лав (23. 7 - 22. 8)

Месец у астролошкој кући комуникација, прави напет аспект са Ураном, владаоцем партнерских односа, доносећи вам расправе са вољеном особом. На краћем путу или предавању, слободни Лавови могу да упознате шармантну особу. Један Стрелац мисли на вас.

Девица (23. 8 - 22. 9)

Ваш владалац Меркур, планета бизниса, у секстилу са Венером у астролошком пољу тајни, доноси вам увећање прихода преко паралелних послова. Нисте сигурни да брачни партнер разуме вашу потребу да поставите ствари на своје место у вашем односу.

Вага (23. 9 - 22. 10)

Прелазак Месеца преко вашег знака, под утицајем Урана, који управља вашим љубавним животом, доноси вам расправе, љубоморне сцене, раскид или привремено раздвајање од вољене особе. Новац стиже преко послова у медијима, филмској индустрији или рада на неком друштвеном пројекту. Добијате СМС од Близанаца.

Шкорпија (23. 10 - 22. 11)

Са Месецом у астролошком пољу интуиције који прави инкоњункцију са Ураном, планетом открића, имате идеју како да реализујете пројекат са странцима или на који начин да се прикључите семинару или неком виду стручног усавршавања.

Стрелац (23.11 - 21. 12)

Аспекти Месеца и вашег владаоца Јупитера, близу Урана,подстичу вашу амбицију о заједничком пословном аранжману са пријатељима, нарочито ако имате приватну фирму. Преко неке друштвене мреже, можете да упознате интересантну, младолику особу.

Јарац (22. 12 - 20. 1)

Месец у астролошком пољу каријере, под упливом вашег сувладаоца Урана из Бика, доноси вам ванредне трошкове. Аспекти са вашим владаоцем Сатурном опомињу на опрез приликом пословних договора и потписивања уговора. Рак вам шаље романтичну поруку.

Водолија (21. 1 - 19. 2)

Аспекти вашег владаоца Урана са Месецом, доносе нове шансе приватницима, нарочито ако сарађују са особама које живе у иностранству. Због позиције Венере, планете љубави, очекује вас сусрет са неким с ким сте некада били врло блиски.

Рибе (20. 2 - 20. 3)

Аспект Урана и Месеца у астролошком пољу новца, упозорава да избегавате ризичне финансијске трансакције, ако се бавите креативним занимањем, спортом или образовањем младих. Особа коју познајете преко посла шаље вам романтичну поруку.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas