· · Коментари: 0
АСТРО

Дневни ХОРОСКОП ЗА 17. септембар: Рибе доносе важну ОДЛУКУ, Шкорпија учи лекцију, а Ваге - ОПРЕЗ

Хороскоп за петак, 17. септембар 2021. године, упозорава Вагу да миран дан може да се претвори у фијаско.

1631609476_Depositphotos_6166070_s-2019.jpg
Фото: Депозитфото

Ован

Водите разговоре од којих очекујете превише. Теме нису важне, али ви сте им дали на значају. Надметање у ставовима губи сваки смисао јер крајњи циљ не постоји. Не трошите улудо речи, саветује дневни хороскоп, нарочито ако је прекопута вас неко коме не верујете.

Прочитајте још: Три знака ће се до краја године заљубити: Први улази у ТАЈНУ везу, а све их на крају чека БРАК

Бик

Нисте сасвим сигурни шта заиста желите. Могуће је мало побољшање расположења иако неки проблеми још увек постоје. Ипак, можете одахнути јер данашњи дан не доноси ништа спектакуларно добро, али најважније, нема ни погоршања.

Близанци

Трошите беспотребно време на организацију пута а нисте сигурни да је све изводљиво, саветује дневни хороскоп. Суштинске ствари нисте довршили. Проверите документа, услове путовања као и средства која су вам потребна. Превиди вам могу закомпликовати дан.

Прочитајте још: Како деца уче према хороскопу: Ован и Лав су звезде, а три знака ће у учионици доживети ШОК

Рак

Осећате да неко покушава да вас угрози. Победа је могућа уз велику борбу уколико будете истрајни, обећава дневни хороскоп. Многи од вас ће у овом периоду, на послу, осетити повећану тензију која је резултат промена које су на помолу, а над којима немате никакву контролу.

Лав

Време је да се реорганизујете, саветује дневни хороскоп. Чишћење како у свом дому тако и на радном месту створиће вам амбијент за реализацију многих пословних пројеката. Али, ако се на тренутак искључите из свих професионалних активности, схватићете да центар света нисте ви.

Девица

Предстоје вам пријатни пословни разговори, обећава дневни хороскоп. Иако сте у тајности повлачили неке потезе, ваш труд и залагање на радном месту нису прошли неопажено. С друге стране, благо затезање односа са вољеном особом је пролазно па је упутно да се уопште не обазирете на то.

Прочитајте још: Венера пролази кроз Девицу: Ко се сада ЗАПОСЛИ то му је ПОСАО ЖИВОТА

Вага

Наизглед миран дан може да се претвори у фијаско, нарочито ако покушате да импровизујете нешто што не бисте смели да радите. Моћ сналажења у новим ситуацијама јесте одраз паметних људи, али, није крај света ни ако понекад одустанете.

Шкорпија

Пред вама је лекција у којој морате да савладате своју колебљивост и несигурност, упозорава дневни хороскоп. То су особине које вас често онемогућавају да поентирате па чак и онда када сте сигурни да сте у праву. Верујете себи, не обазирите се на то шта други мисле.

Стрелац

Преокупирани сте финансијама, партнерским односима и дилемом о некаквом улагању. Од вас се очекује да се прилагодите, а ваша реакција је потреба да побегнете. Савет је да истрајете у свему, јер, добитак који можете остварити није занемарљив.

Прочитајте још: Свргнут, па отеран у ЛУДНИЦУ: Принц Ђорђе Карађорђевић и Тито су заједно призивали мртве

Јарац

Могући су проблеми у љубавним односима, упозорава дневни хороскоп. У прошлости сте славили малу победу којом сте партнеру дали до знања где му је место. Данас то долази на наплату, а ваш ауторитет може бити пољуљан уколико свој его не обуздате на време.

Водолија

Осећате се као да сте под контролом, а то је у потпуној супротности с вашим темпераментом. Вољеној особи је потребна подршка и нема довољно разумевања за вашу хроничну неозбиљност. Опустите се, свака озбиљна тема прети непријатношћу.

Прочитајте још: Астролог Сузана Бан: Марс покреће вирус, а НАЈКРИТИЧНИЈИ тренутак је сусрет са Шкорпијом

Рибе

Околности вас наводе да донесете одлуку која није у складу с вашом природом, најављује дневни хороскоп. Спремни сте на жртву, али у дну душе осећате да је све то понижавајуће по вас. Не узимајте све к срцу, ако је у циљу вишег интереса, није страшно понекад покорити се.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.