Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПЛАНЕТЕ

Астролог Сузана Бан: Марс покреће вирус, а НАЈКРИТИЧНИЈИ тренутак је сусрет са Шкорпијом

Јасно је да, ако астролошки говоримо о ковиду-19, причамо, у ствари, о кретању Марса.

1630923481_Depositphotos_385453798_xl-2015.jpg
Фото: Депозитфото
Oglas

Овој планети је, у просеку, потребно око месец и по дана да прође један астролошки знак, осим када је у циклусу ретроградног хода када се у истом знаку задржи знатно дуже.

Прочитајте још: ЧУВАРИ НЕБА су активирани: Други ПУНИ Месец откључава све ПРОМЕНЕ живота

Марс сада напада стомак

Прошли пут, када сам писала о Марсу, излазио је из Лава и ушао у Девицу. Тада сам, на основу основне астролошке симболике, указала на његово дејство у том знаку који представља стомак, црева, систем за варење и на одређени начин психу. Баш тако се и обистинило.

Увелико се пише о томе да су сада, чешће него раније, први симптоми заразе овим вирусом управо стомачне тегобе.

Вирус удара на стомак
Посматрајући из астролошког угла, можда би било добро посебно обратити пажњу на последице инфекције овим вирусом, јер на удару могу бити баш црева и нервни систем.
Како ће се даље развијати вирус короне?

Сада, када смо при крају Марсовог хода Девицом, време је да се осврнемо на то шта нам долази и како се може развијати пандемија када ова ватрена, црвена планета уђе у Вагу.

Марс улази у Вагу

Прво да видимо шта на физичком телу представља овај знак. То су бубрези, леђа, задњица. Ако сагледамо дубље, Сатурнова егзалтираност у овом знаку увек указује и на осетљивост коже, али и потврђује једну од духовних теорија да су тегобе с бубрезима (Вага) увек последица учауреног страха/трауме (Сатурн).

Прочитајте још: Планете кажу да је сада време за нови почетак: Промените ПОСАО или партнера

Марс је планета која представља запаљенске процесе, ватру, рат. У Ваги је у свом изгнанству, па због тога може манифестовати своју најагресивнију карактеристику. Јер, зна се, најјаче напада онај који осећа да је слаб и мисли да треба да се брани.

Са сваком мутацијом вирус све више слаби

У призми анализе вируса ковид-19, ово указује на још једну мутацију којом би вирус требало да слаби, али истовремено изазове и сасвим нове, не само симптоме заразе већ и здравствене последице након болести коју овај вирус изазива.

Прочитајте још: Венера пролази кроз Девицу: Ко се сада ЗАПОСЛИ то му је ПОСАО ЖИВОТА

Сузана Бан Фото: Војислав Данилов

Марс у центар пажње ставља Кину и Британију

Да се осврнем и на глобални утицај. Марс у Ваги у центар пажње извлачи Кину и Велику Британију, а у нашем региону истакла бих јако ризичан период за наш главни град, Београд. Овоме у прилог иде и чињеница да ће ова планета, након Ваге, крајем октобра, ући у Шкорпију. Како је реч о два главна знака чијом астролошком симболиком Београд обилује, то не може проћи неосетно.

Прочитајте још: Сунце у хороскопу одређује да ли ћете бити КРИМИНАЛАЦ или ДИРЕКТОР

Ниједна астролошка анализа није безизлазно мрачна, јер увек постоји решење, додуше најчешће многим људима неприхватљиво. У овом случају, говорећи астролошким језиком, излаз нуди Сатурнова егзалтираност у Ваги која тражи дисциплину. Шта ово значи?

Сатурн ће у Шкорпији тражити дисциплину

Сатурн је планета одрицања и трпљења. Многи астролози га не воле и “оптужују” да је симбол зле коби. Међутим, ова планета представља оквире, систематизацију и морање у најширем смислу те речи. Он награђује само онда када се то заради и заслужи. Код њега нема случајних добитака.

Време Шкорпије је кључно за вирус!

Сатурнова надмоћ над свиме што се затекне у знаку Ваге, обећава да можемо савладати транзитног Марса, који, већ смо утврдили, влада понашањем вируса ковид-19. Да ли ће се пандемија још више распламсати или ћемо својим опрезом и дисциплином избећи нови јак талас, зависи од нас.

Прочитајте још: Ретроградни Сатурн је неминовност: БИКУ вртоглаве промене и Лаву ФАТАЛНУ љубав!

Знајући каква је општа атмосфера, није тешко прогнозирати тешку јесен, јер није лако замислити да је неко сада спреман на затварање, изолацију и скривање од вируса. Управо ово опште нестрпљење за последицу даје жестоку астролошку слику када Марс буде изашао из Ваге и активирао бескомпромисну Шкорпију.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas