· · Коментари: 0
АСТРО

Дневни ХОРОСКОП ЗА 19. септембар: Близанци доносе ВАЖНУ одлуку, Јарац је на прекретници, а Стрелац нека ЋУТИ

Хороскоп за недељу, 19. септембар 2021. године, најављује Лаву да ће данас научити важну лекцију.

1631698925_blizanci.jpg
Фото: Пиксабеј

Ован

Скупљате храброст да члановима породице саопштите своје намере. Ситуација је можда непријатна, али искреност ће вам се исплатити. Није све тако црно како се то сада вама чини. На крају ћете добити подршку коју сада уопште не очекујете.

Прочитајте још: Ретроградни Сатурн је неминовност: БИКУ вртоглаве промене и Лаву ФАТАЛНУ љубав!

Бик

Размишљате о послу уместо да празничну позитивну енергију поделите с укућанима које сте, у протеклом периоду, запоставили. Депримира вас депресивна атмосфера у кући, а не увиђате да сте управо ви узрок таквог расположења.

Близанци

Коначно бисте могли да донесете одлуку коју тако дуго одлажете, најављује дневни хороскоп. Када једном преломите и победите себе и своју неодлучност, схватићете колико лепоте има у преузимању одговорности. На тај начин дарујете слободу, како себи тако и партнеру.

Прочитајте још: Сунце у хороскопу одређује да ли ћете бити КРИМИНАЛАЦ или ДИРЕКТОР

Рак

Суочени сте с дисбалансом између оног што рационално знате и оног што интуитивно осећате. Колебате се, сувише је луцидно донети важну одлуку само на основу осећаја, без начина да то докажете. Не правдајте се ником, ваш суд је непогрешив.

Лав

Очекује вас важна лекција у којој морате да савладате своју страственост која је ваша главна особина која често ради против вас. Свесни сте својих потенцијала, али, исто тако морате бити свесни да не можете главом кроз зид.

Девица

Стижу вам непријатне вести, најављује дневни хороскоп. Замисао коју сте имали, а која се тиче ваше фамилије, овим преокретом постаје неизводљива. Помешали сте посао и приватни живот па сте дозволили да вам породичне проблеме решавају пословни сарадници.

Прочитајте још: Астролог Сузана Бан: Марс покреће вирус, а НАЈКРИТИЧНИЈИ тренутак је сусрет са Шкорпијом

Вага

Вољена особа од вас очекује нешто што је вама неразумљиво, најављује дневни хороскоп. Размишљате о конкретним корацима како бисте уобличили и озваничили љубавну везу. Не доносите одлуке под таквим притиском ако нисте сигурни да је то оно што желите.

Шкорпија

Потребно је да се уозбиљите и обавите свој посао на најбољи могући начин, саветује дневни хороскоп. Није лоше то што умете да се опустите, али такав однос према обавезама могао би касније изазвати негативне последице за чију поправку може бити касно.

Стрелац

Добијате нова задужења, најављује дневни хороскоп. С обзиром на то да је у питању област у којој се ви нисте испробали у прошлости, прихватате све као велики изазов. Доказаћете себи а и другима колико су велике ваше способности. Не залећите се јер нисте безгрешни.

Прочитајте још: Планете кажу да је сада време за нови почетак: Промените ПОСАО или партнера

Јарац

Обузима вас идеја да покренете неки приватни посао, најављује дневни хороскоп. Затегнути односи с шефовима и лоша атмосфера у окружењу може да издвоји екипу људи са којом је самостални бизнис могућ. Не заборавите да тамо где интерес влада, љубав и саосећајност спавају, подсећа дневни хороскоп.

Водолилја

Избегавате контакте са особама које вас исцрпљују. Ипак, пословност не познаје такво понашање, па ћете бити приморани да истрпите пар састанака на којима ћете, на крају, сазнати неколико позитивних новости које вас лично афирмишу.

Прочитајте још: Венера пролази кроз Девицу: Ко се сада ЗАПОСЛИ то му је ПОСАО ЖИВОТА

Рибе

Када нико не зна како даље, вама се јави спасоносна идеја. Да бисте сачували хармонију, без које не функционишете, у стању сте да дате све од себе како бисте на тај начин премостили проблеме. Будите рационални, не прецењујте своје способности.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.