· · Коментари: 0
АСТРО

Планете кажу да је сада време за нови почетак: Промените ПОСАО или партнера

Дошао је тренутак да креирамо оно што желимо да будемо.

1626156997_Depositphotos_7345887_xl-2015.jpg
Фото: Депозитфото

Док излазимо из стресног и напорног периода, покрећемо акције у оном правцу који би нам омогућио да наши животи изгледају како желимо. Схватили смо да смо много тога "узимали здраво за готово" и то се сада променило.

Прочитајте још: Биоритамска прогноза за ЈУЛ: Петици стиже НОВАЦ, Шестица мења живот из КОРЕНА

Рестрикције се (макар на кратко) уклањају и ми се враћамо на старо место, да бисмо завршили ствари које можда нисмо били у могућности да урадимо.

Најновији број "Трећег ока"

Спој Месеца и Сунца донео је почетак

Сада, када се ситуација враћа на стање пре пандемије, у нама се јављају страхови којима треба да се позабавимо. Повратак у "стварни свет" и поновно успостављање контаката са људима многима делује застрашујуће, али истовремено имамо велику шансу да извучемо максимум из тога. Не само да се вратимо назад у "нормалу" већ да креирамо нешто ново и побољшано.

Суочите се са страхом и изађите бољи и јачи.

Право време да то нешто започнемо био је млад Месец 10. јула, на 18 степени Рака. То је спој Сунца и Месеца, мушког и женског, аниме и анимуса, јина и јанга. Кућа личног хороскопа у којој се налази ова коњункција јесте место где је покренут нови енергетски циклус.

Прочитајте још: У ГРОБУ зазиданом пре два миленијума горело је СВЕТЛО! У чему је тајна "вечите ЛАМПЕ"?

Рак је повратак кући и себи

Знак Рака представља повратак кући, теме које се односе на дом и породицу, али исто тако и "кућу" која се налази у нама самима, где су темељи наше унутрашње сигурности и самопоуздања, место где се осећамо добро. Женска енергија је наглашена, враћамо се себи, отварамо се за оно што долази кроз интуицију и емоције.

Верујте у интуицију
Тригон са Нептуном помаже нам да се препустимо, верујемо себи и слушамо своју интуицију, јер је оно што осећамо - истина.
Хирон доноси рањивост, Плутон тензију, а Уран нас тера на акцију

Млад Месец је у аспекту са спољним планетама (Хирон, Уран, Нептун, Плутон). Тај тренутак даје печат целом месечном циклусу. То је створило осећај да нешто споља повлачи веома моћно нашу енергију.

Шта кажу планете?

Квадрат са Хироном доноси рањивост, несигурност, нешто веома емоционално и лично ће се појавити и покренути механизме самоодбране. Секстил са Ураном доноси енергију виших перспектива, спознају шта се заиста дешава, тера нас да искорачимо и урадимо ствари на свој начин, дрма наш систем вредности и указује на то шта је битно и најбоље за нас.

Нове могућности доносе више ризика...

Ту је и опозиција са Плутоном. Ова утицај доноси игру моћи и тензију, у моменту се губи осећај да се налазимо на сигурној територији и тера нас да урадимо нешто другачије.

Прочитајте још: Иванов је покушао да оплоди шимпанзе ЉУДСКОМ СПЕРМОМ, а циљ је био један! Шта се КРИЛО иза НАЈОЗБИЉНИЈЕГ светског пројекта! (ВИДЕО)

Ново отварање доноси нове могућности. Осећања су помешана. Узбуђење, радозналост, радост, али и страх, анксиозност и нервоза. Чини нам се да смо заборавили изгубили социјалне вештине. Страх се јавља, јер желимо да се заштитимо од новог и непознатог. Нове могућности носе са собом више ризика.

Немојте се више крити Фото: Депозит

"Пауза" нас је променила, и обогаћени новим искуством крећемо у "освајање" нове моћне и оснажене верзије себе. Свако од нас има свој унутрашњи свет и ради најбоље што може, а онда се та енергија шири на окружење и чини свет бољим местом.

Прочитајте још: Примитивни номади су направили прецизан астрономски сат: Да ли су дошли са ОРИОНА?

Када се усправите и космос ће вас погурати

Нећемо више чекати да други људи поправе своје понашање да бисмо показали своју изузетност. Можда смо се бојали да ће нас други људи разочарати, или да ћемо разочарати сами себе. Ово је прилика да победимо страх, да покажемо сопствену вредност и креирамо живот какав заиста желимо.

Победите страх, покажите себе.

Кад смо већ стигли до те тачке, космос ће погурати ствар снажним астро-утицајем. Одмах након младог Месеца поново се активира тема мушко-женског принципа, али овога пута кроз коњункцију Марса и Венере на 19 степени Лава, 13. јула.

Марс и Венера су се спојили у Лаву

Марс и Венера су личне планете, и то ће нас продрмати и разоткрити шта се заиста налази у нашем срцу. Осећај храбрости, која је својствена Лаву, покренуће нас да урадимо оно што је истина за нас, иако се ту можда крије ризик, јер је овај знак повезан са соларним плексусом и личном вољом.

Прочитајте још: Александар је победио последњег самураја, понизио Јапан и вратио се кући

Месец је женска снага
Млад Месец у Раку наглашава женску енергију, и подсећа да ослушкујемо и да се крећемо кроз животне промене опрезно и мудро. Спој храбрости и мајчинске бриге, снажно повезивање мушке и женске енергије је интензиван процес и донеће репрограмирање на најдубљим нивоима.

Марс наступа поносно и снажно, он је пун самопоуздања и пробија границе. Венера јасно изражава своје потребе. Обе планете су моћне у Лаву, неко време ће се кретати заједно и "репрограмирати" нешто у нашем срцу и нашем осећају себе, шта желимо и шта нам је потребно. То нам даје храброст да урадимо нешто на свој начин.

Лав је оличење мушке енергије и даје снагу!

Баланс мушке и женске снаге

Лав представља оличење мушке енергије и тражи од нас да будемо снажни у ономе што желимо управо сада, у смислу осећаја себе.

Прочитајте још: Највише вампира живело је у Подунављу, а проблем је решен КИНЏАЛОМ

То ће бити прилика да избалансирамо мушку (снажну) и женску (нежну) страну сопствене личности. Потребно је да то урадимо мудро и пажљиво, јер ове енергије имају значајно место у нашем животу.

Комплетан текст прочитајте у штампаном издању "Трећег ока"

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.