Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПЛАНЕТЕ

Сунце у хороскопу одређује да ли ћете бити КРИМИНАЛАЦ или ДИРЕКТОР

Особе које су рођене у знаку Лава, имају Сунце у свом знаку којим и владају.

1627028639_Depositphotos_14545673_xl-2015.jpg
Фото: Депозитфото
Oglas

Другим речима, Сунце им је у свом седишту, па то указује на карактерне особине које одишу ауторитетом, достојанством, сујетом и оптимизмом.

Прочитајте још: Бетмен је био дебељушкасти месар, а Холивуд је на њему зарадио милијарде! (ВИДЕО)

Лавови су самокритични

Ови људи, због вере у сопствене способности, ретко кад уважавају критике и сугестије, а када до тога и дође, проблем преувеличавају и доживљавају га као велики лични пораз. Овај знак је надасве детињаст и за њих је живот једна велика позорница у којој они играју главну улогу.

Аплауз за глумца
Необично су зависни од похвала и аплауза, па је због тога Лава најлакше “припитомити” управо константним дивљењем и подржавањем. Међу припадницима овог знака бројни су глумци и јавне личности чији је рад повезан с јавношћу и позорницом.
Када неко каже знак, он говори где се налазило Сунце у тренутку његовог рођења

Лавом влада Сунце, а у астрологији оно представља тачку од које живот почиње, први импулс и откуцај срца. Када неко каже у ком је знаку рођен, он у ствари говори у ком знаку се налазило Сунце у тренутку његовог рођења.

Прочитајте још: Шта доноси пун Месец у ВОДОЛИЈИ? ТРИ знака мењају посао, а Риба у потпуности мења живот

Сунце одређује човеку  каријеру

Положај Сунца описује шта и на који начин особа треба да уради да би била здрава и успешна. Тамо где се оно налази, ту је успех и врхунац нечијег живота. Оно је отац у својој најјачој снази, идол коме власник хороскопа стреми, космичка креација у лику детета. У женском хороскопу, Сунце описује мушкарца какав јој се допада, а да ли ће таквог и наћи, описује седмо поље хороскопа.

Егоисти и надмени
У негативном смислу, особе са Сунцем у Лаву, Овну, првом или десетом пољу или на асценденту, могу бити егоистичне, превише надмене, уображене, урођено ауторитативне. Све ово важи и за оне којима је знак Лава пренаглашен у наталу.
Ако не активирате Сунце никада нећете остварити каријеру и потенцијале.

Поље у коме се налази Сунце у нечијем наталном хороскопу говори где и на који начин особа може постићи највећи успех као и шта је то што је за ту особу смисао живота. Ако је то поље неактивирано, ако особа живот проводи покушавајући да се оствари кроз симболику других поља, тада енергија

Сунца остаје неискоришћена и са њом пропадају сви потенцијали који су рођењем дати. То су особе које знају шта желе и где лежи њихова срећа, али немају начин да је и остваре.

Прочитајте још: Највише вампира живело је у Подунављу, а проблем је решен КИНЏАЛОМ

Сунце у првом пољу - особа има велика очекивања од себе, јури успех.

У другом пољу - животни смисао у материји (храни, новцу).

У трећем пољу - имати најбољи ауто, телефон, добре односе са браћом, путовања.

У четвртом пољу - основ среће је хармоничан породичан живот и обавезно сређено стамбено питање.

У петом пољу - проводи, забава, летовања. Велика креативност, уметнички дар, глума. Животна светлост стиже кроз децу.

Шефови имају Сунце у шестом пољу

У шестом пољу - бити шеф, надређени, бити здрав, стећи углед.

У седмом пољу - политика, правни факултет, право, адвокатура, бити остварен кроз брак, експонирати се у јавности.

У осмом пољу - подршка других људи, располагање туђом имовином, новцем. Редован сексуални живот.

У деветом пољу - смисао живота у иностранству, висока образовања, далека путовања.

У десетом пољу - каријера, положај, титула, моћ. Овим људима је на првом месту да буду угледни и поштовани.

Сунце у лошем аспекту са Плутоном ствара криминалца, а са Нептуном порочну особу

У једанаестом пољу - бити окружен сјајним пријатељима, имати животне планове и реализовати их, ући у политичку партију, удружења, обезбедити добру пензију.

У дванаестом пољу - смисао живота овим људима је проблематичан. Често себе налазе у медицини, докторатима, науци. Живот постаје бољи у далеком иностранству и некој врсти изолације у односу на породицу порекла и место рођења.

Прочитајте још: Викенд хороскоп: Рибе ће се изненадити, Рак обрукати, а Лав ће бити КРАЉ

Када особа потенцијалом свог наталног Сунца постигне успех, планете које су у лошем аспекту према Сунцу су личности које ће је рушити или ометати. На пример, уколико је Сунце у квадрату са Месецом - напад је очекиван од женске особе или мајке, са Плутоном - од криминалца, смртна опасност, са Сатурном - од старих људи, са Марсом - од млађег мушкарца, са Јупитером - опасност од странаца, са Нептуном - од порочних људи, преваре.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas