Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Дневни хороскоп за 2. новембар 2023. године: Шкорпије очекује сусрет са старом симпатијом, а Водолије увећање прихода

Сазнајте како ће вам звезде бити наклоњене данас

1701501920_Foto-horoskop-danas.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Увек прочитајте хороскоп и за ваш знак и за ваш подзнак, као и Месец (уколико знате где се налази у вашем личном хороскопу), како бисте добили комплетну астролошку слику о утицају планета на ваш зодијачки знак.

Ован (21. 3 - 20. 4)

Месец у астролошкој кући љубави чини емотивни живот слободних Лавова узбудљивијим и занимљивијим. Аспекти Венере уносе тензију у однос са брачним партнером. Сунце, које управља вашом креативношћу, доноси вам подршку старијих особа.

 Бик (21. 4 - 21. 5)

Месец у ватреном Лаву образује напет аспект са Јупитером у вашем знаку, чинећи вас склоним претеривању у свему, а нарочито у трошењу новца. Добар аспект са Марсом у астролошкој кући страсти доноси вам сусрет са харизматичном особом. Несаница.

 Близанци (22. 5 - 21. 6)

Изазован аспект између вашег владаоца Меркура и импулсивног Месеца у Лаву, упопзорава да пазите шта изјављујете и шта се договорате, када је реч о послу. Наглашено седмо астролошко поље, повољно утиче на однос и комуникацију са вољеном особом.

Рак (22. 6 - 22. 7)

Ваш владалац Месец ушао је у знак Лава, у који "пада" ваше астролошко поље посла, доносећи вам повољне шансе за склапање исплативих аранжмана. Љубавни партнер примећује да је нешто или неко окупирао вашу пажњу и због тога је забринут. Нервоза.

 Лав (23. 7 - 22. 8)

Ваш владалац Сунце образује добар аспект са Месецом у вашем знаку, због чега вам се указују шансе да остварите ваше жеље, идеје и планове. Сарадња са Стрелцем доноси вам увећање зараде. Имате осећај да вас вољена особа не разуме. Више шетајте.

 Девица (23. 8 - 22. 9)

За вас нема зиме када је реч о послу, с обзиром на наглашен утицај владаоца Меркура и Сунца у пољима каријере, циљева и планова. Месец у 12. пољу доноси вам и и емотивну и пословну подршку од Риба. Избегавајте алкохол.

 Вага (23. 9 - 22. 10)

Позиција Месеца, доноси вам познанство са неким ко ће имати слуха за ваше идеје о новим пословним пројектима. Наглашено треће астролошко поље, доприноси бољој комуникацији са вољеном особом. Слободне Ваге могу да упознају уметника или спортисту.

 Шкорпија (23. 10 - 22. 11)

Месец у астролошкој кући каријере прави добар аспект са вашим владаоцем Марсом, доносећи вам шансе да реализујете сарадњу са особама које живе у другом граду или земљи. Сусрет са старом симпатијом у поподневним сатима. Смањите унос шећера.

Стрелац (23.11 - 21. 12)

Позиција Месеца доноси вам могућности за увећање зараде преко сарадње са странаца и пријатељских веза. Аспекти ваших владалаца, Јупитера и Нептуна, планета романтике и среће, подстичу јаке емоције према једном Лаву. Избегавајте алкохол.

 Јарац (22. 12 - 20. 1)

Транзит Месеца преко Лава у први план ставља ваше финансије и потребу да проширите сарадњу са странцима. Вољена особа жели да вас обрадује, али није сигурна како ћете реаговати када сазнате о чему се ради. Проводите више времена са пријатељима.

 Водолија (21. 1 - 19. 2)

Аспекти Месеца у Лаву, погодују бољем разумевању са вољеном особом, нарочито ако сте јануарска Водолија. Договори са некадашњим пословним партнерима и сарадницима могу да вам донесу значајно увећање прихода. Избегавајте алкохол.

 Рибе (20. 2 - 20. 3)

Месец образује добре аспекте са планетама у астролошком пољу каријере, што доноси професионалну и финансијску сатисфакцију фебруарским Рибама. Емотивни партнер показује више разумевања за ваше жеље и потребе. Опрез за воланом.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas