Oglas
· · Komentari: 0

Dnevni horoskop za 2. novembar 2023. godine: Škorpije očekuje susret sa starom simpatijom, a Vodolije uvećanje prihoda

Saznajte kako će vam zvezde biti naklonjene danas

1701501920_Foto-horoskop-danas.jpg
Foto: Shutterstok
Oglas

Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak, kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

Ovan (21. 3 - 20. 4)

Mesec u astrološkoj kući ljubavi čini emotivni život slobodnih Lavova uzbudljivijim i zanimljivijim. Aspekti Venere unose tenziju u odnos sa bračnim partnerom. Sunce, koje upravlja vašom kreativnošću, donosi vam podršku starijih osoba.

 Bik (21. 4 - 21. 5)

Mesec u vatrenom Lavu obrazuje napet aspekt sa Jupiterom u vašem znaku, čineći vas sklonim preterivanju u svemu, a naročito u trošenju novca. Dobar aspekt sa Marsom u astrološkoj kući strasti donosi vam susret sa harizmatičnom osobom. Nesanica.

 Blizanci (22. 5 - 21. 6)

Izazovan aspekt između vašeg vladaoca Merkura i impulsivnog Meseca u Lavu, upopzorava da pazite šta izjavljujete i šta se dogovorate, kada je reč o poslu. Naglašeno sedmo astrološko polje, povoljno utiče na odnos i komunikaciju sa voljenom osobom.

Rak (22. 6 - 22. 7)

Vaš vladalac Mesec ušao je u znak Lava, u koji "pada" vaše astrološko polje posla, donoseći vam povoljne šanse za sklapanje isplativih aranžmana. LJubavni partner primećuje da je nešto ili neko okupirao vašu pažnju i zbog toga je zabrinut. Nervoza.

 Lav (23. 7 - 22. 8)

Vaš vladalac Sunce obrazuje dobar aspekt sa Mesecom u vašem znaku, zbog čega vam se ukazuju šanse da ostvarite vaše želje, ideje i planove. Saradnja sa Strelcem donosi vam uvećanje zarade. Imate osećaj da vas voljena osoba ne razume. Više šetajte.

 Devica (23. 8 - 22. 9)

Za vas nema zime kada je reč o poslu, s obzirom na naglašen uticaj vladaoca Merkura i Sunca u poljima karijere, ciljeva i planova. Mesec u 12. polju donosi vam i i emotivnu i poslovnu podršku od Riba. Izbegavajte alkohol.

 Vaga (23. 9 - 22. 10)

Pozicija Meseca, donosi vam poznanstvo sa nekim ko će imati sluha za vaše ideje o novim poslovnim projektima. Naglašeno treće astrološko polje, doprinosi boljoj komunikaciji sa voljenom osobom. Slobodne Vage mogu da upoznaju umetnika ili sportistu.

 Škorpija (23. 10 - 22. 11)

Mesec u astrološkoj kući karijere pravi dobar aspekt sa vašim vladaocem Marsom, donoseći vam šanse da realizujete saradnju sa osobama koje žive u drugom gradu ili zemlji. Susret sa starom simpatijom u popodnevnim satima. Smanjite unos šećera.

Strelac (23.11 - 21. 12)

Pozicija Meseca donosi vam mogućnosti za uvećanje zarade preko saradnje sa stranaca i prijateljskih veza. Aspekti vaših vladalaca, Jupitera i Neptuna, planeta romantike i sreće, podstiču jake emocije prema jednom Lavu. Izbegavajte alkohol.

 Jarac (22. 12 - 20. 1)

Tranzit Meseca preko Lava u prvi plan stavlja vaše finansije i potrebu da proširite saradnju sa strancima. Voljena osoba želi da vas obraduje, ali nije sigurna kako ćete reagovati kada saznate o čemu se radi. Provodite više vremena sa prijateljima.

 Vodolija (21. 1 - 19. 2)

Aspekti Meseca u Lavu, pogoduju boljem razumevanju sa voljenom osobom, naročito ako ste januarska Vodolija. Dogovori sa nekadašnjim poslovnim partnerima i saradnicima mogu da vam donesu značajno uvećanje prihoda. Izbegavajte alkohol.

 Ribe (20. 2 - 20. 3)

Mesec obrazuje dobre aspekte sa planetama u astrološkom polju karijere, što donosi profesionalnu i finansijsku satisfakciju februarskim Ribama. Emotivni partner pokazuje više razumevanja za vaše želje i potrebe. Oprez za volanom.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas