Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Дневни хороскоп за 28. октобар 2023. године: Близанце очекује свађа са партнером, а Стрелчеве непланирани трошкови

Сазнајте шта вам дневни хороскоп предвиђа за недељу 29. октобар

1698566975_Foto-Shuttertsock-horoskop-za-danas.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Увек прочитајте хороскоп и за ваш знак и за ваш подзнак, као и Месец (уколико знате где се налази у вашем личном хороскопу), како бисте добили комплетну астролошку слику о утицају планета на ваш зодијачки знак.

Ован (21. 3 - 20. 4)

Ваш владалац Марс, који управља и вашим финансијама, у опозицији са Месецом над Ураном, планетом неочекиваних ситуација, упозорава да избегавате ризичне новчане трансакције и улагање у нове пројекте. Опрез у саобраћају.

Бик (21. 4 - 21. 5)

Транзит Месеца преко Урана у вашем знаку, опомиње да избегавате расправе са женама на послу. Добар аспект између вашег владаоца Венере и Урана, наговештава могућност познанства са интересантном особом. Проводите више времена у природи.

Близанци (22. 5 - 21. 6)

Када Месец прелази преко Урана у астролошком вашем пољу ограничења, ваша нервоза и нестрпљење расту, јер не можете да решите неке ствари. Клоните се расправа са љубавним партнером, члановима породице и надређенима. Чувајте се повреда.

Рак (22. 6 - 22. 7)

Ваш владалац Месец прелази преко Урана у астролошкој кући планова, доносећи вам сјајне идеје и инспирацију, ако се бавите неким креативним занимањем или радите у медијима. Очекују вас ванредни трошкови. Сусрет са Биком у вечерњим сатима.

Лав (23. 7 - 22. 8)

Ретроградни Уран, владалац ваших партнерских односа, у коњукцији са Месецом у Бику, неповољно утиче на однос са вољеном особом, сарадницима и рођацима. Избегавајте непотребне трошкове и подизање кредита. Више шетајте.

Девица (23. 8 - 22. 9)

Аспект вашег владаоца Меркура са Месецом у астролошкој кући контаката са странцима, упозорава да добро размислите пре доношења пословних одлука. Проблеми у комуникацији са брачним или дугогодишњим партнером. Уносите више течности.

Вага (23. 9 - 22. 10)

Позиције Месеца и Урана, доноси вам узбудљив дан на емотивном плану. Брачни или дугогодишњи партнер вам даје до знања да цени вашу подршку. Могући су ванредни издаци у вези са сређивањем стамбеног или пословног простора. Осетљива кожа.

Шкорпија (23. 10 - 22. 11)

Са коњункцијом Месеца и Урана у Бику, требало би да се клоните расправа са партнером, сарадницима и рођацима. Позиција вашег владаоца Марса може вам донети удварање особе која ће прећи границу пријатељства. Поведите рачуна о исхрани.

Стрелац (23.11 - 21. 12)

Месец прелази преко Урана у астролошкој кући посла, доносећи вам сјајне идеје али и непланиране трошкове. Будите опрезни ако послујете са странцима. Клоните се расправа са љубавним партнером и члановима породице. Више шетајте.

Јарац (22. 12 - 20. 1)

Због Месеца који транзитира преко вашег сувладаоца Урана у астролошком пољу љубави, среће, радости, можете да упознате неког ако ће вам се допасти већ на први поглед. Уметници и спортисти могу да очекују увећање прихода. Више се одмарајте.

Водолија (21. 1 - 19. 2)

Дневни владалац вашег знака, Уран, у коњункцији са Месецом, чини вас осетљивим на критику. Због Венере у опозицији са Нептуном, можете да се заљубите у некога ко неће бити потпуно искрен према вама. Проводите више времена у природи.

Рибе (20. 2 - 20. 3)

Секстил између вашег владаоца Нептуна и Месеца, одговара Рибама које се баве уметношћу, раде у маркетингу или ИТ сектору. Водите рачуна приликом доношења одлука о новим пројектима и аранжманима. Проблеми са зглобовима.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas