Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Дневни хрооскоп за 31. децембар 2023. године: Близанце очекује обнова ТАЈНЕ романсе са заузетом особом, а Девице увећање прихода

Погледајте како ће вам звезде бити наклоњене последњег дана у години

1704010772_Foto-Shutterstock-horoskop-danas.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Увек прочитајте хороскоп и за ваш знак и за ваш подзнак, као и Месец (уколико знате где се налази у вашем личном хороскопу), како бисте добили комплетну астролошку слику о утицају планета на ваш зодијачки знак.

Ован (21. 3 - 20. 4)

Јупитер, планета просперитета, хедонизма и новца, која управља вашим образовањем и стручним усваршавањем доноси вам зараду преко сарадње са странцима, путовања, маркетинга, туризма. Аморова стрела може да вас погоди на радном месту.

Бик (21. 4 - 21. 5)

Владалац ваших финансија, Јупитер, креће директним ходом преко вашег знака, доносећи вам новац преко грађевинских и послова са осигурањем и некретнинама. Аспекти Месеца и Венере са Сатурном неповољно утичу на однос са љубавним партнером.

Близанци (22. 5 - 21. 6)

Месец у Девици у опозицији са Сатурном чини вас нервознијим, а Јупитеров директан ход преко поља тајни, наговештава обнову романсе са заузетом особом. Напети аспекти Венере, владаоца вашег љубавног живота, доносе несугласице са вољеном особом.

Рак (22. 6 - 22. 7)

Јупитер креће директним ходом преко поља посла, доносећи вам обнову контаката са иностраним партнерима. Имате подршку Бика. Аспекти планете љубави, Венере, наговештавају сусрет са старом симпатијом. Играјте игре на срећу. 

Лав (23. 7 - 22. 8)

Годину испраћате са Јупитером у директном ходу преко куће каријере, што вам доноси наставак сарадње са странцима. Аспекти Венере у кући љубави, доприносе захлађењу односа са брачним или дугогодишњим партнером. Играјте игре на срећу.

Девица (23. 8 - 22. 9)

Опозиција између Сатурна и Месеца у вашем знаку, чини вас склоним меланхолији и неповољно утиче на однос са вољеном особом. Јупитер данас креће директним ходом, доносећи вам увећање прихода преко послова са странцима и путовања.

Вага (23. 9 - 22. 10)

Јупитер, планета просперитета, креће директним ходом и подстиче ваш ентузијазам када је реч о интелектуалним пословима. Ваш владалац Венера у квадрату са Сатурном, неповољно утиче на комуникацију са вољеном особом. Отицање ногу.

Шкорпија (23. 10 - 22. 11)

Напет аспект између Венере, која управља вашим емотивним животом и Сатурна у астролошкој кући љубави, доноси вам сусрет са старом симпатијом. Директан ход Јупитера доноси вам новац, а Месец у Девици проблеме у комуникацији са једним пријатељем.

Стрелац (23.11 - 21. 12)

Ваш владалац Јупитер, планета просперитета и контаката са странцима, креће директним ходом преко астролошког поља посла, па стару годину испраћате са дебљим новчаником. Аспекти Месеца доносе расправе са надређеним и вољеном особом. Осетљив желудац.

 Јарац (22. 12 - 20. 1)

Јупитер данас креће директним ходом са петог степена Бика,доносећи новац Јарчевима који се баве креативним занимањима или спортом. Квадрат између Венере и вашег владаоца Сатурна, доноси вам сусрет са старом симпатијом. Играјте игре на срећу.

 Водолија (21. 1 - 19. 2)

Годину за вама испраћате са Јупитером у директном ходу, што најављује бољу финансијску ситуацију преко сарадње са странцима, маркетинга, ИТ технологија и послова који подразумевају чешћа путовања и стручно усавршавање. Несаница.

Рибе (20. 2 - 20. 3)

Ваш сувладалац Јупитер, данас креће директним ходом преко астролошког поља бизниса, доносећи вам увећање прихода преко контаката са особама које живе у иностранству. Вољена особа има потребу да се враћа у прошлост, што вас чини нервозним.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas